Ikea

Idag blev det en sväng till Ikea. Vi MÅSTE få upp Majas kläder på hennes rum. därmed behöver vi en byrå eller garderob där inne. det funkar inte med två barn i tvättstugan. den svämmar över av grejer och sen kan man ju tycka att Maja är lite stor för skötbordet nu (!)

vi tog oss dit. vi åt lunch. Felix tankade lite och sen tog vi alla genvägar som fanns. funderade och klurade. sen kom det. "mamma jag är bajsnödig, Jag vill inte bajsa". jaha. till toan. inget bajs. inget tålamod. tillbaka genom alla genvägar till garderoberna. klura en sekund. "Mamma det kommer bajs". SPRINGA till toaletten. inget bajs. ännu mindre tålamod. Ingen mer blöja i skötväskan. mutor. hot. mer mutor. Inget som bet på envis Maja. Här skulle det minsann inte bajsas utan möjligen i byxorna på valfritt obekvämt ställe på ikea, alternativt i hela bilstolen.

Vi åkte hem. Inte ett dugg klokare. Förutom än mer säkra på att maja kan vara ENVIS som synden när hon vill vara det. notering till oss: ta för tusan med fler blöjor!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0