Fler barn?

Ska vi ha tillökning igen i vårt akvarium tro. En av guppisarna simmar sådär vid ytan igen. Och HAR hon inte den där röda pricken under magen som innan. Shitt!
Städade åt småttingarna i påsen nyss. Nu har dem det rent och fint igen. BRA.

Sid hjälpte förstås till...


Nya pjux

Tillbaka till gymnasiet.....typ...

Vimmel

En härlig kväll med förfest hos mig tillsammans med en del av kollegorna från jobbet. Pizza och dricka. Jag, Karin och Malin begav oss vidare mot Flustret och lyckades hamna på vimmelbilder (för ovanlighetens skull)
Love is in the air


Tillökning i familjen

Jaha. Då var det klart. Efter cirka 20 dagar av ytterst påtagligt uppsvällda guppyflickor spärrade vi in de två i vår sk. "Guppy-kasse" Att detta var ett ord som ens existerade hade jag inte en aning om förren fiskarna började se ut som ballonger och vi ana oråd.

(En guppy-kasse är en avskiljare som hindrar mamman från ett skråvmål på sina barns bekostnad)


Den fetaste av dem fick ligga i burken fre-sön. Jag och sid bänkade oss framför akvariet och där satt vi under hela Let's dance... Inget hände... träsmak i rumpan.. NU?! där kommer nåt!... "nähä, det var bara bajs"....
sådär höll det på. Söndag förmiddag kom dem iallafall ut.

Alla 35!FLÄMT!

Tänkte att jag skulle fota de små. Fick syn på fler små. MALAR. usch. ganska äckliga. Men dock.

BABYBOOM!
Lword slut

har nyss kollat på vad som sägs vara det absolut sista avsnittet av Lword... Jag som har sett den från start verkligen. Och väntat och väntat mellan säsongerna. Andra säsongen sädes när jag fortfarande jobbade på konsum en sommar. Kom ihåg att jag stängde måndagar och PRECIS hann hem och slänga på Tv:n.... Sen var jag dödstrött dan efter. En annan säsong startade lagom tills dess att jag träffade Marres klasskompisar på 70-tals festen på Pharmen och allt vad det innebar...

Och nu var det slut alltså....


Mammas senapsgryta.

Jag slutade tidigt idag. Redan kvart i ett. Åkte hem och vek tvätten och plockade undan lite från gårdagens tacomiddag, Jimmy jobbade ju till sex och sen har han träning åtta så jag bestämde att jag skulle laga middag tills han kom hem. Inte vilken middag som helst heller, mammas berömda senapsgryta!

Den blev skitgod, men inte riktigt som mammas, fast det hade man kanske inte räknat med heller :-) Vinet står och väntar nu tills Jimmy kommer hem. En mysig kväll helt enkelt! Och katterna väntade lika otåligt i soffan som jag innan maten var klar, GOS!


10 dagar

Den 16 mars börjar både Gossip girl och One tree hill igen.


ME LIKE!


Tillbaka i Knivsta!

Gud vilken tur att vi tog en semesterdag extra. Igår var vi lediga båda två och försökte komma till rätta där hemma.b Packade upp väskan och tvättade en massa. Åkte till Maxi och genomförde århundradets matinköp. 2062 kronor. Man kunde tro att vi var värsta barnfamiljen. Men nu har vi så vi klarar oss ett bra tag iallafall.

Tillbaka på jobbet nu och jag längtar tills barnen kommer! Och Marithe och Karin såklart!

Jag har tidig fredag och slutar efter lunch. lagom start minsann! då ska jag hem och fixa lite med mina strandfynd. Köpte kakustar igår på Ikea så jag ska planetra nåt fint.

Och så ska jag laga middag, Jimmy slutar sex sen har han träning och jag tänker minsann ge mig på att göra mammas kycklinggryta med senap.

Får hoppas att jag lyckas! 


Life i Tunisien

Titta Mamma vad jag hittade :)


Hemma igen!

Nu har vi kommit hem till kalla sverige igen. Efter en fantastisk vecka. vi har verkligen hunnit med ALLT. Åkte på en tvådagars ökensafari, red på dromedarer i Sahara, övernattade på 5 Stjärnigt ökenhotell, besökte matmata och grotterna som bergsfolket levde i (Där dem spelat in star wars), var vid arenan i El Djem (där dem spelat in gladiator), Saltsjön mitt i öknen, bergsoaser, daddelpalmsoas, lunch i små pitoreska byar, sol, bad, poolhäng, drinkar, mat, strandpromenad.
Mer utförlig berättelse kommer senare. Först lite foton...

RSS 2.0