Grattis

Grattis älskade unge på din 2 årsdag! Stora du som kan så mycket. Tänk att det gått så lång tid sen du var en skrynklig liten bebis på mammas och pappas bröst. galet.

Dagen inleds med vab efter knorrig natt, får se var det hela bär hän nu. Pappan är hemma. Nu snusas det gott på ovanvåningen iallafall.
Planerna på godmorgon/födelsedagssång grusades därmed så paketen får öppnas i eftermiddag istället.

Nu kilar jag till jobbet. Näst sista dagen. Det känns vemodigt. Jag har bakat kladdkakor som plåster på såren. ungefär.

Det blir något

Faktiskt så lyckades det likna en liten nalle av okänd sort till sist!


Föräldrarmöte

På tåget hem. Nyss hållt i/ varit med på världsbästaste föräldrarmötet!

Jag har haft så OTROLIGT mycket att stå i senaste veckan med det nya jobbet och alla extramöten där i kombination med verksamheten och mötena på nuvarande jobbet. Jag har nog inte riktigt fattat vidden av denna stora omställning som faktiskt kommer att ske väldigt snart. Hur mycket jag kommer sakna personalen, föräldrarna och barnen på mitt jobb. Att jag inte vet vad jag kommer att få. Samtidigt som jag vet att det kommer bli bra liksom.
Några av barnen har jag haft sedan dem var ett, några äldre syskon har jag också fått äran att vara fröken till. Föräldrar i med och motgång. Alla galna hyss. Så mycket minnen.

Men nu är det snart dags att knyta nya relationer, möta nya bekymmer och problem, lära känna ett gäng nya barn och följa dem i sin utveckling, få ta del av nya föräldrars erfarenheter och skapa nya tillsammans.

Att idag få avrunda med ett såhär bra föräldrarmöte gör mig glad. Långt in i hjärtat glad.

Ni är så underbara!Längsta dagen

Trött idag, möte med nya jobbet till sent igår men MASSOR fick vi gjort! Föräldramöte på schemat idag, till klockan åtta ikväll. Lite lagom sådär. Men det gör inget för imorgon, ja då är vi lediga och vi ska åka till Stockholm bara jag och mannen min. Hotellnatt och dirty dancing, hotellfrukost och massa massa vuxentid!

På lördag kommer mormor och Lasse och vi firar Maja lite i förskott. Tårta får vi väl ha iallafall!


Igår mös vi med lekplatshäng tillsammans med grannen som också hade ledig onsdag igår!


Stängning

Sist från jobbet idag hemma sex tack vare söt förälder som körde mig till tåget :) hemma o ätit middag, badat barn, kollat Nicke. Nu väntar sängen för minstingen och jag ska väl.... Virka eller nåt!

Såhär bra kan man förvisso ha det på jobbet, grillning över öppen eld med söta ungar hela förmiddagen!


Måndag

Tillbaka på jobbet idag, känns jättekonstigt att jag snart inte jobbar där längre. Kommer Sakna alla Goa kollegor och barnen!
Inte tåget dock, som imorse var försenat igen. Kom hem till en piggmört här hemma som fått tradera-post i lådan idag. Hon, hon som snart blir två år. Tokan.

Bild från zoo affären i helgen:


RSS 2.0