Hammarskog idag

Nyss hemkommen från Hammarskog. har varit där på utbildning hela dagen, nu är planeringen för kommande en miljard veckor klar :) underbar dag med underbara kollegor!

Nu ska jag inte alls sitta här egentligen utan gå och laga mat innan snygging kommer hem. ska testa nytt recept idag. Chilligryta med saffran och grejjer.
Kul att saffranen kostade 30 kr/pkt då. JÄVLA dyra matlådor det eftersom man inte ska ha ett utan TVÅ paket. haha äta med vördnad var det. så man får hoppas det smakar bra iallafall..



Sen vill jag spika tavlor också. och ta en sväng till Lustgården.


Hoppas vi hinner med allt!


LATERS!

Tråkdag

Vaknade utvilad och feberfri imorse. Skönt! dagen flöt på så ortroligt långsamt. HATAR att vara hemma från jobbet den där "extra" dagen så hysteriskt tråkigt att jag inte ens kan slappna av och bara hänga hemma och samla ork.

När älskling kom hem hoppade jag på honom och ville åka till ikea en snabbis. Väl där handlade vi nya kuddar (finally!) lite glas men INGET lulllull somm vi faktiskt skulle dit för. När vi äntligen bestämt oss vad vi skulle ha på väggen i vardagsrummet så kläcker CP-jimmy ur sig att han minsann inte vill sätta upp nåt på väggen eftersom vi ska måla om.

Jag började nästan gråta.

Men han har ju så rätt så. sakerna finns ju kvar sen med. Men Åååhh frustration! imorron skulle vi iallafall åka och kolla på färg.

Jag kom även fram till att vi har större lägenhet än vad jag i min lilla skalle tror. Det är bra!


Nu är det fredag i soffan. Blev ganska trött av trippen trots allt.

Sjukling

var tveksam på febern och om jag skulle jobba imorgon. kände mig ganska bra när jag vaknade. Tänkte att jag nog visst kan gå och jobba imorron, så jag beslöt mig för att tvätta lite. Samlade ihop all tvätt (i tunga tvättkorgen,för jag hittade ingen ikea påse.) och begav mig ut. Kom halvvägs sen klappade jag typ ihop. Svetten bara rann och jag kallsvettades. in med tvätten och hem igen. insåg att jag nog inte alls är så frisk iallafall. ringde Yvonne på jobbet och sa att jag stannar hemma imorron med. SKIT också!

Nu ligger jag i sängen med datorn på magen för förstår inte för allt i världen hur jag ska orka ta mig ner till tvättstugan och hämta hem tvätten igen... ALVEDON NÄSTA


SJUKLING


Stabiliserat



Nu har vi fått komma hem. Jag ligger i sängen med bandage på mitt "skabb" och alvedon i kroppen. Febern håller sig lugn - so far. Får inte käka mer värktabletter idag så jag hoppas natten inte blir alldeles galen.


Vi kom hem från sjukhuset för ett litet tag sen. Fick sitta och vänta ett tag på IVA där Jimmys mamma låg efter operationen. Men den hade gått bra, de hade lagat hålet i magsäcken och hon fick komma ur respiratorn redan nu ikväll. Det var ju det som var den största oron... hon hade fått tillbaka färg i ansiktet och vi kunde gå in och prata med henne en liten stund.

Kändes bättre att komma hem efter att man sett henne i detta (mycket förbättrade) tillstånd frå innan idag. Jimmy kändes väldigt lättad han också.

 



vi lär väl åka in en sväng imorgon skulle jag tro. Men bara om min sjuka inte blir värre, för det sista jag vill är ju att smitta någon redan sjuk. så vi får se. 


Efter en väldigt jobbig och lång dag känns sängen och älsklings famn extra lockande.

Sov gott! 

 


Sjuk och akuten

Jimmys mamma är verkligen jätte sjuk.

har varit på aktuen sen 9. väntat på operation och ska in igen nu snart.

Det är en jobbig dag för alla.

Men allt kommer gå bra... det måste det ju göra.

Mycket väntan och lite information.





Jag själv åkte hem från jobbet vid halv 8 imorse har definitivt feber, men alveon håller den i schack. Min lilla älskling vad jobbigt allt blev.

Nu måste vi försöka få nån mat i oss innan vi åker in igen.

Helgen

I lördags var vi bara hemma och gjorde ingenting. Åkte till Ikea och åt lunch, handlade inget alls och åkte hem igen. Lade ut Nissan på blocket och fick den såld samma kväll. Underbart skönt!

I söndags åkte vi ut till siggefora och grattade Jimmys pappa som fyllde år. jag fick premiärköra nya bilen och vi smakade lite tårta. Sen promenerade vi i skogen ett par timmar, letade kantareller. hittade typ 3 gula men 13 liter trattkantareller...

så när vi kom hem vad det bara att rensa rensa, steka, frysa in... tog sin lilla tid. Men helgen går alltid alldeles för fort och nu är man tillbaka på jobbet. En kul vecka framför mig iallafall, och bäst av allt - inga sena kvällar :D

Bilder från helgen kommer i eftermiddag!



Update lite senare:


Grejjer på blocket

nu har vi lagt ut bil och bokhylla på blocket.
Jimmys stackars telefon går varm. Hoppas på att bli av med lite skit nu då!


Gamla bilen.. :)

Godmorgon Lördag

Helt underbart med sovmorgon. Jimmy ligger fortfarande och snusar. Jag har sett klart på avsnittet av One Tree Hill och ligger i soffan och funderar på vad vi ska göra med dagen. Rensa akvariet står på listan för helgen, Men det är ju inget direkt superkul. vi har haft 2 dödsfall denna vecka och den senaste fisken gick bara upp i rök på nån timme (I don´t wanna know) Kannibaler! usch!


Solen skiner iallafall så det lär väl få bli nån utflykt. Kanske plocka lite svamp?

Men först.. kaffe..

Fler läsare

Plötsligt har bloggen fått fler läsare. Roligt. Men vilka är ni? kan ni inte skriva en rad eller två?
Make my day :)


They are Back

Yay!

 


Lördags






Kärlek!

Efter en fantastisk lördag

Kommer en hektisk vecka. Det är galet. Idag var det fotografering, detta tycker alla föräldrar är helt underbart mysigt och gulligt att få hem kort på barnen varje år som kan bli både julklapp och annan present till mormor, morfar och fan o hans moster. Jag vet att det är så fär jag uppskatar det själv också, i hallen min sitter syster och Jimmys brorsbarn. Förevigade på dagisfoton. jajjemen. Underbart och sött såklart.

Nu har jag sett den andra sidan. Inte fullt så söt. Barn som ska skratta. syskonpar som ska paras ihop mellan avdelningar på rätt tid, hår som ska ordnas, näsor som ska snytas, tröjor som skall bytas och toffsar som ska på. Och sen leka allan efter det för att få barnet att le sådär gulligt och äkta på bilderna. 
Gruppfoto, och foto på förknarna säkert med ett mindre äkta smile än barnen...


men vad gör det...? Det är ju inte klokt vilka söta och duktiga barn vi har!
 

Marre är påväg

Snart kommer Marre hit :)
ikväll blir det fest med tjejerna för att fira en försenad födelsedag. Ska bli hur trevligt som helst. Jimmy är på kräftskiva med Matte o co.

Märtas klänning sitter som ett smäck och även rosetten i håret. Samma outfit som sist, men I like :)

Tina hjälpte mig att färga håret igår, skönt att bli av med utväxt och liknande. Sen gav jag mig på saxen och fixade en lugg. Funkar bra än så länge, men måste se till att boka tid för klippning snart...



Ha en trevlig lördag!
:)


NU är vi med kombi

var förbi bilhandlaren idag igen. Provkörde en sista gång och åkte ut till Matte och sa hej. Sen åkte vi tillbaka, skrev på papper och bestämde att bilen skulle komma till oss på Torsdag. Klockan 4. UNDERBART! Lite synd om Nissan nu bara som blir deporterad till Pettersson-Bergers väg, men det får bli straffet för hon har gått sönder så mycket och därmed kostat oss åtskilliga tusenlappar. Uscha!

Den nya bilen är pigg och fräch. Jimmy är tyvärr inte det. Han tempade 38,2 när vi kom hem och ligger och ser sådär feberynklig ut i soffan :-( Jag hoppas VERKLIGEN att det inte är nåt som kommer hålla i sig för då blir det svårt att ha födelsedagskalas här på lördag. Kanske ska ringa märta och kolla om vi kan husera hos henne istället... tråkigt hade det varit men iallafall... jag vill ju träffa tejjerna. och Marre kommer ju också!

Nu börjar det bli CP-långt inlägg som man inte orkar läsa iallafall! Imorron ska vi ut på roligheter med jobbet för att fira Karin och Jossan som är nygifta och allt! yey!



Ja som sagt, nu sätter vi punkt           .

Kö-dag

Har stått i kö hela eftermiddagen känns det som. Vi hann med båda bankerna så nu är det ena lånet borta och ett nytt fixat. Mycket nöjd. Imorgon efter jobbet åker vi till Bilforum och provkör bilen en sista gång, går över allt det finansiella och bestämmer definitiv leveransdatum. Mycket spännande!

För övrigt händer det inte mycket här. Till helgen ska jag dock ha hit tjejerna på lite försenad födelsedagsfest, ska bli mysigt! Bästis Marre kommer upp också! Det är guld!

Älsk ska snart iväg och spela innebandy, jag köpte med mig ett fotoalbum hem, sånt med bara plastfickor. Detta skall få hysa alla mina bilder som inte än/ inte alls får plats i vårt resealbum. Jobbigt att bara ha dem liggandes i framkallningsfickan.

Jobbet rullar på också. har börjat på riktigt på Avdelning Grön nu och det känns bra! :)


NY BIL

Det står en bil hos bilforum i Uppsala som det står mitt namn på! På tisdag lämnar vi handpenning och om cirka 3 veckor är vi med kombi!



En strålande födelsedag

Började morgonen med att öppna lite paket och äta lite god frukost. Vid 11 mötte vi Zandra och Patrik och barnen vid första bilaffären. Åkte rundor och kikade och kikade jämförde oc frågade. När barnen blev trötta åkte dem hem sen kom dem ner till oss lite senare igen. Då bakade vi tårta tillsammans och fikade. När det var dags för Ludwig och Malwia att sova promenixade jag och zandra hem med konttarna. Jag nattade Alwin (=bebiskräk all over) och sen satt vi på balkonen och snackade skit ett tag. Vid kvart i nio gick jag hem och störde grabbarna i fotbollsmatchen. :)

Tina och Micke kom ner en sväng och jag fick present igen, 300:- på Gina. Tack söta!

Jag vill ha KIAn har jag bestämt mig för, Jimmy är inte alls lika på. Vet inte riktigt varför egentligen men kanske han ändrar sig. Tänkte lobba för att vi ska ut och provköra den idag!



En helt NY bil

Nyss hemkommen, har letat bil hela dagen. Räknat suttit kännt efter Ska vi ha en helt ny bil istället? ska vi rusta upp vår gamla och ha den ett tag till? eller ska vi köpa en begagnad? frågorna är mååånga. det är fan inte lätt det här.

Bästa dealen idag var en helt ny KIA. kombi med disel. 7 års reparationsförsäkring. 3 års halvförsäkring. fullt utrustad. Månadskostnaden skulle bli samma som vi har för Nissan idag, på en höft....


Motorn är Tysktillverkad vilket är bra för vi har fått lite nog av japanare och diverse skrot nu. Jag tycker den är skitfin och enligt Zandra skulle barnvagnen få utmärkt plats i bak. När det nu blir tid för sånt.

TÄNK ATT FÅ KÖPA EN SPRILLANDES NY BIL!


Present på posten!

Paktetet kom redan igår och jag har fått bita mig i fingrarna för att inte smygöppna! jag är sämst på det! såå nyfiken!

Duschtvål, bodylotion och parfym av märket Lóccitane, helt ljuvliga produkter som tyvärr inte går att få tag på i Uppsala.
En reseguide till Thailand - ska lusläsas så småningom!
Två triss - TÄNK om dem hade kunnat betala vår bil, det du syrran! tyvärr räckte 25 kr inte så långt dock! Men tack!

fick vykort av Lasses mamma Ingrid också igår. GULLIGT! :)




Tack!


Ingen vanlig dag idag heller

För det är saras födelsedag hurra hurra hurra!

Älsk ligger och sover fortfarande, som vanligt är jag uppe med tuppen på lördagarna. Tårta skulle jag ju få till frukost idag. jag väntar med glädje.

Sen ska vi träffa Patrik och barnen (malwia 4 och Alwin pytte) och ta med dem och leta bil. Killarna får titta på bil och jag agera "barnvakt" lovely! perfekt att låna Alwins vagn också och kolla kombiutrymmet! så idag faller dommen, Volvo eller Audi. Vi har bollat fram och tillbaka några dagar nu och vi får se vart vi landar. kanske får ringa banken och be om lite mer cash. Det beror ju helt på såklart vad vi anser sen.

Det blir ju inget KÖP av bil idag men det känns bra att verkligen åka rundor och kolla vilka alternativ vi har.




Sen ska jag nog få den där presenten som jag såg i påsen i förrådet igår. Spännande!



vakna vakna vakna vakna!

Bil imorron?

har varit en sväng hemma hos Jimmys bror, snusat bebisnacke och fått kräk lite varstanns :) gos gos. Imorron blir det billetande. Men först lite födelsedagsfirande. Jimmy ska baka tårta och jag ska ÄTA den. och öppna paketet som ligger i förrådet. :)

Fotboll på tv och en tråksambo i soffan.

Nu ska jag störa... :D


Ingen vanlig dag..

för det är lilla lillasysterns födelsedag! grattis gumman!


Ok från bank

Erik på banken ringde Jimmy idag. Lånet kommer gå igenom om och när vi vill det. Skönt!

Nyss hemkommen från jobbet och det är tydligen min uppgift att laga middag idag. Suck! tog iallafall hojjen hem från stationen idag, det var bra för jag orkade egentligen inte alls... nu är jag trött..

Men ska väl bege mig ut i köket...


(att Jimmy har lagat mat hela denna veckan hittils hör inte hit.. det är iallafall synd om mig... faktiskt!)


Simmning och bankbesök

Träffade Tina efter jobbet och begav oss till centralbadet för lite behaglig träning, den "behagliga träningen" resulterade i 45 längder på 55 minuter och en ÖM rygg och rumpa. Härligt! ska köpa 10-kort och gå varje tisdag när jag slutar så tidigt. Det blir ett bra komplement till cyklingen som kanske snart kommer läggas på is, bokstavligt talat...

Efter simmningen träffade jag sambo utanför Swedbank och efter ett hysteriskt besök och en miljard frågor som känns obesvarade så var det iallafall avklarat.
Jag pratade med mamma och Åsa och en massa mer med sambo men nu har vi iallafall bestämt oss för vilket lån och därmed vilken bil.

I veckan är pappren för lånet klara och vi kan med all säkerhet köpa bil inom det närmaste!

Älskling tyckte även att vi skulle kolla på en helg där vi kan åka hem till Skåne. Happy days. I den nya bilen dådå!

:)

RSS 2.0