Fint besök

Idag är jag ledig, Jimmy också. Det är helt underbart med en lång helg!
Snart ska vi åka in till Stockholm och träffa mamma och Lasse som kom upp igår. Ikväll blir det "Kvarteret skatan" på Hotell Rival. Innan dess middag på nån resturang i närheten där.

Vi vill nog hinna med lite shopping innan också så nu ska jag nog snart sparka upp sambo ur sängen :)


vitt

Snön kom igår.

snän fortsatte idag.

Jimmy rensade avloppen i badrummet.

Sara har tydligen tappat allt sitt hår.


Biverkningar!

Inatt sov jag i 12 timmar! utan avbrott. Helt galet, jag har inte sovit såhär sen jag var liten och bodde hemma. Vaknade till världens huvudvärk. och känner mig typ bakfull. biverkningar av hostmedusinen antar jag. Men det kan jag leva med. det jobbiga är att jag har svullnat upp! har nog samlat på mig vatten för ringen sitter som ett smäck! (den brukar ju kunna ramla av titt som tätt) NO MORE!

Inatt ska jag försöka klara mig utan medusinen. För jag mår nästan sämre nu än innan... Kan det inte bara bli bra nu med allt?

*Less*


Lördag!

jag har sovit som en klubbad säl. Tacka vet jag morfin! hostan är i det närmaste borta.(igen: Tack för mudicinen!)

Bäst idag:

LILLASYSTER FLYTTAR MED ALL SÄKERHET HIT EFTER STUDENTEN.


Näst bäst idag:

2 st treor på markplan har blivit lediga på Jenny Lindh (markplan)!


Nu ska vi fundera ut vad vi ska göra med denna dagen!




Morfin

Jaha, då var man hemma igen dådå. Mätt och belåten. Eller iallafall mätt. Annars känner jag mig mest snuvad. 200 kr till för att träffa en NY läkare i fem minuter. Han lyckades med konststycket att fälla kommentaren "På pappret ser du ju kry ut" johodu tack för den. Sen petade han lite förstrött på min hals och konstaterade att jag hade hosta, no shit Sherlock!

Fick recept på hostmedusin med morfin i. "du får inte köra bil när du tar detta"... Döh, jag får inte köra bil iallafall.

Sen gick vi ut. Hela besöket tog väl 15 minuter, snacka ok timpenning. Man kanske skulle sadla om (?)


På vägen till bilen trampade Jimmy i hundbajs.





Helt jävla sanslöst




Jag håller på att tappa förståndet. Fullkomligt.

Inatt sov jag som bekant typ 2 timmar pga jävligaste hostan. Låg inne på soffan HELA dagen idag och väntade på Jimmy. När han kom hem promenerade jag ner till affären LÅNGSAMT (iförd mina nygamla leejeans måste bara tilläggas) Kom dit och hostade som aldrig förr!
In på apoteket och kolla om dem hade någon annan form av hosmedusin som ja inte provat. "Nej, men du borde nog kontakta din läkare om det inte hjälpt på en vecka med de andra". A HA. spännande.
Ringde samariterhemmet, bara svarare, ringde Gottsunda Vårdcentral, Bara svarare. jag säger bara en sak. bli inte sjuk efter klockan 4 en fredag. Då finns det ingen hjälp att få.

De hela slutade med att vi åkte in till närakuten (en gång till då för denna vecka det är ju så billigt att ränna där som en tok...) Fick en tid till sju.

Nu får vi se vad dem säger. men jag blir på allvar galen om de påstår att jag nu faktist skulle BEHÖVT pencillin från start....

och tillägg: Jag ska jobba på måndag för nu börjar ju detta bli larvigt på riktigt!

Uppdatering från sjukstugan

Idag kunde Jimmy gå till jobbet. Han snorade och hade sig både imorse och igår så jag tror nog att han egentligen skulle vara hemma idag med. Men men han blev dubbelt så uttråkad som jag på hälften så många dagar så jag förstår det.

Min slem/snor hosta och näsa är bra. Kvar är "bara" den här överjävliga torrhostan. Håller mig vaken typ 70% av nätterna. Idag gick jag upp när Jimmy gick till jobbet för det är jobbigt att ligga ner.
Ligger i soffan nu och kollar på Animal Planet. har ätit en äggmacka och druckit te. Jag saknar jobbet något otroligt. Svårt att se fram emot helg nu när man bara vill jobba.

Men Men, snart så.

Kryssningen är betald också. Nästa fredag bär det av! LOVELY!

Nu ska jag snart bege mig till affären och handla Ingefära, farmor tipsade om en huskur som jag måste prova!



akut luftvägsinfektion

Gick upp tidigt idag och ringde till samariterhemmets vårdcentral för att boka tid. Blev skickad till Gottsunda eftersom jag är skriven här, där ifrån skickade dem mig tillbaka till sammariterhemmet... spännande.
Fick en tid klockan 2 iallafall, på akutmottagningen där uppe.

Läkaren gick iallafall igenom mina krämpor och stack mig i fingret och grejjer (ajaj, liiiten sara) ingen lunginflammation och ingen svininfluensa, virusinfektion. och sjukskriven veckan ut. Men jag FÅR jobba på torsdag om jag känner att jag orkar. så det siktar vi på! ska vila vila och vila imorron och onsdag.

Det är ju så satans tradit att ligga hemma och vara sjuk... på lappen jag fick med mig hem stod det inte bara luftvägsinfektion utan "AKUT" luftvägsinfention.

Låter ju som att jag är dödssjuk. fast det känns lite som att lungan åker ut genom örat när jag hostar så helt bra är det ju inte..

usch!

:-)


Bild på



Liten och skitjobbig messmörsätande skitunge.


Spännande tillvaro?

Det händer spännande saker här hemma idag (läs: ingenting och jag har skittrist) såg att " förlossningskliniken" började på fyran vid två. Shit vad bra tänkte jag då hinner jag fixa lite käk tills dess.
Ville ha mjukt bröd och oboy. såklart finns varken eller hemma pga bantningshysterin som brett ut sig i kyl och safferi på senaste. Istället blev det knäckebröd och en kopp pulverlatte med tobleronesmak. LYCKA!

...dock inte långvarig sådan, hällde upp det efter konstens alla regler och allt blev en enda äcklig klump. utgångsdatum 2008-04. - Tillbaka till knäckebröd alltså.

Bänkar mig framför tv:n och ska slå på boxen. Rött. Rött. rött. nej. fan. bank. byte av batteri. fan. arg...
går ner och börjar pilla bland sladdarna. PYS! FRÄS! och BLIXT!

jag vrålar i min ensamhet och förbannar com hem. Nu funkar inte TVn alls. går inte att starta och inte fan vågar jag pilla mer med sladdarna. Slog av huvudströmmen.

Tänkte sätta mig vid datorn istället, men internet är ju kopplat på samma ställe som tv. Alltså. INGEN TV INGET INTERNET. jag tar mod till mig och pluggar i alla sladdar igen. och slår på strömmen.
HURRA! allt funkar igen!

Nu var det bara 25 min kvar av programmet men iallafall, går ut i köket och ska ta min knäckemacka (som jag egentligen inte alls var sugen på men behövde för att få lite energi) vad hittar jag då? Jo.. sid (läs: liten jobbig kattjävel) står och smackar och slickar i sig mitt messmör.

går surt och sätter mig under filten igen, slänger ut henne först.

Nu är programmet slut och jag är fortfarande hungrig. alvedonen är påväg ur kroppen också. Kan inte jimmy komma hem snart!?


Update annars

Hammarskog var så satans bra. Jobbade i onsdags. Blev snorig redan på kvällen i tisdags och började känna av att lungorna inte ville som jag. Efter jobbet i onsdags dog jag nästan. Allt korkade igen och mamma svamlade svininfluensa. (hehe) sjukvårdsupplysningen trodde luftvägsproblem... jotack.. jag med...

Får se hur det är imorron blir det inte bättre får jag nog åka till läkaren. så det inte blir som förra hösten.

Idag har jag bara sovit. slökollade på "Låt den rätte komma in" sjukt kass film i mina ögon. Har sprayat nässpray hela dan - hjälper inte alls!

Tog en alvedon nu så livsgnistan kom tillbaka lite... jimmy är på innebandy med grabbarna, jag är hemma och försöker koncentrera mig på att andas genom näsan. spännande.


Nu vill ja inte mer...


Älsk

Lyckligast med dig!


RSS 2.0