Igång

Klockan är inte elva och vi är redan igång. Plantagen, bauhaus och en sväng till farmors grav. Sen ska vi hem och jag ska fortsätta virka! Päronet blev klart och även ett äpple! Bananen är på gång! Skitkul ju!


Lördagskväll

Påväg hem från kvantum med allt lördagsmys i bakluckan. Igår knoppade jag på två röda innan tio! Var in till grannen och hann precis innanför dörren när huvudvärken från hell utbröt. Den har hängt i hela dagen idag, undrar om det kan vara en biverkning av kortisonet i nässprayet jag använder tillfälligt?

Sprang på Sanna Fredrik och lilla underbart söta saga,16 dagar, på gränby. Hörde ni ett vrål var det förmodligen mina äggstockar!

Tjopp!


Frukost halv åtta

Så kan det se ut när man kommer att ha promenadavstånd till jobbet som bara tar tio minuter. jajjemen.

Virkat!

Halva kvällen gick åt och det blev mitt alldeles första perfekta päron!!
Tjejen på YlloTyll gav mig fel garn till blad och skaft så det får bli en tripp i helgen! Finns det garnaffär på gränby?

Så äckligt nöjd med min kompetens inom området. Jag menar kolla på päronet liksom!


Springmask

Sådär ja då har de äckliga små krypen invaderat igen. Kan man lära en tvååring att inte slicka på fingrarna?

Tur att jag förra rundan, då när vi kombinerade springmask å magsjuka, köpte hela Apotekets lager av maskmedel. jag kan avmaska hela byn med den kvantiteten som står i mitt hemapotek. Så bara hojta om det börjar klia ;)


Strejk avblåst

Lärarförbundet har accepterat budet på 4,2% ökning i år. 2,6% nästa. Meningen var att minska glappet till övriga yrken med liknande lång utbildning. Har läst lite för lite för att uttala mig riktigt ännu men jag anser att det där glappet är rätt på tok för stort fortfarande...

Bättring!

Vaknade nyss till ett tomt och mörkt hus, man en lämnade barnet på dagis imorse (ja jag säger dagis fast att jag jobbar i förskolan) underbar som han är. Fröknarna är också underbara för idag är egentligen Majas lediga dag men nu fick hon vara där iallafall, hon blir ledig imorgon och fredag ändå så det blir bra.

På torsdag och fredag har dagis alltså stängt för planering go h det har även resten av byn, jag ska planera med mitt nya jobb och därmed tillsammans med Majas fröknar. Jag vill helst börja jobba där nu. Men det är inte alltid jag får bestämma, ofta men inte alltid. Snart så.

Idag ska jag dra i mig en omgång penicillin till, eller tre. Och så ska jag dra ett städ så långt jag pallar och sen hämtar jag barnet strax efter mellis. För att jag orkar! Heja kåvepenin!


Bihålsinflammation

Jajjemen, som befarat. Nu ska vi mota detta elaka fortast möjligt


Vårdcentralen

Det fick bli en tripp hit idag, utesluta att det är något bakteriellt eller ge mig medicin ifall det är så. Känns lite som en buss kört in igenom näsan och parkerat ovanför högra käken. Inte bra alltså. Med Alvedon i kroppen fungerar jag bättre och blir snabbt uttråkad hemma. Smittar jag inte dödligt blir det kaffe med bästa grannen senare.

Kollar på sista filmen i twilight serien hemma på soffan. Hoppas att den sista delen kommer snarast!

Nu är det snart jag och på vägen hem ska jag stanna på Konsum och köpa gottis, det får man en dag som denna!


Bihålsbesvär

Satans förkylning. Den har härmed placerat sig som en tjock geggamojja i mina bihålor. Det knäpper, pyser, värker när jag tuggar och beter sig allmänt drygt.

Jag proppade i mig två rinexin på raken och misstänkte lite överdosering i form av huvudvärk och lite knasigt balanssinne. Såg sen att det var två om dagen inte två stycken. Men men jag lever och det lättar sakteligen.
Gav dem en omgång med andra ord ;)

Nu ligger jag här och är glad att jag iallafall inte har feber!


Svampskogen

Vi tog oss en tripp till svampstället som grannen tipsade om i veckan. Samma ställe där jag i h samma granne letade svamp i mörker en kväll. Idag i ljuset fanns där obegripligt mycket svamp. En kort full och en hal. Ica kasse på en timme cirka. Maja åt blåbär och banan.

Nu ska snart barnet sova och gissa vad vi ska göra? ;)


Regn

Längesen. Jag vill ha en blogg app som funkar! Blir mest instagram nu och det är lite trist samtidigt väldigt smidigt, idag kom en uppdatering till appen o ja ska därför prova lägga ut ett par bilder!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/54067/images/2012/pic_505b77949606ee776141d0a7.jpg" class="image">


Lite att läsa

Lillfia gick och la sig med 38,2 i feber. Mannen jobbar och jag vabbar med störst sannolikhet imorgon.

Tänkte att vi skulle ta oss till bibblan, om Maja är sådär på gränsen imorgon, jag misstänker att hon är det nämligen. Förkylningsfeber, trött och sliten efter förra veckan, kanske lite ont i halsen. En alvedon så är hon säkert pigg som en nötkärna.

Jag vill ha lite att läsa. Jesper Juul. Jag gillar honom, hans sätt att se på barn känns sunt och riktigt. Känner att jag behöver lite litteratur nu, många stora steg verkar stå runt hörnet.

Vi läste flera böcker av honom när jag pluggade, då kämpade jag mig igenom dem för att jag var tvungen. Lite annan referenspunkt nu kanske.

Japp, hör bara på det här liksom ;) verkar klokt:
“När barn kommer i trotsåldern, då skall man fira det: ‘Yes, vill du! Kan du det här själv! Då kan jag läsa tidningen en stund istället.’”

Mer från Bulgarien bildbomb

När det börjar bli mörkt klockan åtta och trädens blad är mer gula än gröna. Då passar det sig att se tillbaka på sommaren och NJUTA. här kommer bildbomb från Bulgarien.
 

RSS 2.0