Sjuk

Denna vecka har verkligen rusat iväg, det är redan torsdag! jag är krasslig och funderar på att gå hem tidigare idag och stanna hemma imorgon. För jag har inte tid att li ordentligt sjuk nästa vecka. Då går jag till 20,00 två kvällar och har dessutom lång fredag. Nej, inte alls läge att stanna hemma då inte. Får se hur det känns lite senare idag. kanske blir bättre iallafall.....

Examen på RIKTIGT

Nu är Uppsatsen helt klar. Ventilering idag. GODKÄND. Vilken befrielse!

Nu: Sova!

Tröttis

Tröttare än tröttast idag. Förstår inte riktigt varför, somnade ändå strax innan 12 igår. Idag slutar jag 13.15 och det känns ljuvligt. då ska jag ner på stan och ta en fika med Daniel vilket var hur länge sedan som helst och sen ska jag hem till mig och läsa igenom ventilieringsuppsatserna hade jag tänkt. Handla där innan också för ikväll vankas det toast när Jimmy har tränat klart. För jag har toaster minsann! :-)

Innan dess ska jag ut i skogen med Frögruppen och Cissi. Plocka kottar står på schemat och det är minst sagt ruggigt ute. Inte så värst pepp. Sitter i planeringsrummet nu men borde väl gå och göra iordning lite matsäck och påsar till ungarna. Det blir säkert roligt när vi väl är på plats, och mitt kaffe har kickat in.

Längtar till kvällen!
Ha en kanon dag!

Puss

Ny vecka

uach, en hemsk dag på jobbet idag. Ensam med 15 barn från tre. Stress! Jimmy hämtade mig i knivsta sen och vi åkte hem till honom. Åt pyttipanna o sen stack han o tränade. Nu sitter jag här och tampas med hans tangentbord som e skitjobbigt att ski´riva på eftersom knapparna inte sitter på samma ställen som mina...

Jobb till torsdag. Semester på fredag. pga VENTILERING. kanske går det vägen den här gången. Kanske inte. Den som lever får se. Jag längtar tills denna veckan är över iallafall. Eller till lördag.


Nåja om man skulle läsa lite uppsats nu då kanske. Eller spela på Jimmys nintendo. hihi. svårt val eller?

Laters!

PUSS


RSS 2.0