Berättat

Vi bjöd ner Jimmys föräldrar och syster med sambo på fika, och berättade för dem att vi ska ha liten. Det kändes toppen att äntligen få berätta för dem också!
så nu vet alla som ska veta nu först. efter resan är det inte en hemlis längre heller i princip! Skönt det! jag är inge bra på att hålla stora saker hemliga. Det är svårt och känns onödigt.

:-)


Nakenbadande Sara i Thailand

Idag har vi varit ganska så aktiva här hemma, jag har packat klart, varit på Gränby och inhandlat det sista, kollat på Sirius-Storvreta innebandy på Fyrishov, fikat med Jimmys föräldrar.

En mycket mycket trevlig dag med andra ord!

Jag har klippt av mina leggings och sytt om dem till den hederliga cykelbyxan. Hallå 80tal. kommer vara perfekt att ha under alla de tunikor jag har med mig när man ska promenera och svettas hela dagarna typ. tackar Monica för att jag fått hennes symaskin på lån framöver, den kommer ju mer än väl till pass! suveränt!

På gränby letade jag bikini. det fanns tre på åhlens. 2 av dem var inte i min storlek. Den tredje var en sån där snygg som jag velat ha länge.
 


Som den här i modellen fast denna var i tre färger och bredrandig. rött, vitt och blått längst ner. Det sorgliga var att när jag fick på den så har uppenbarligen mina bröst blivit tunga tyngre tyngst och vuxit en hel j*vla storlek och jag gnydde fram från provrummet. "fast nu syns ju inte ens den blå linjen. Nej det gjorde den inte, för den försvann in UNDER mina bröst. Ganska Okul. Den enda som skrattade var Jimmy.
Jag har ju redan gått upp typ en hel kupstorlek och det verkar inte finnas några som helst tecken på att det tänker sluta växa heller för den delen.

Istället kom jag hem med ett par mammabyxor till. ett par ljusblåa, lite mindre i storleken än de mörka ja köpte i fredags, så de passar lite bättre nu i början.

NÅVÄL jag skiter väl i bikini då, jag kan väl bada naken.

:-(


Alla hajjarna


Väderprognos


Oslagbart


Thailand 2 dagar kvar

Ok eftersom jag nu fattar att ingen faktiskt kommer åt bloggen när den är lösenskyddad så... kan man börja skriva igen :-)

I eftermiddag sk vi berätta för Jimmys föräldrar. ska bli så skönt! sen åker vi och när vi kommer hen berättar vi för resten typ. ska bli ännu skönare. det är trsit att försöka hålla allt för sig själva längre.  :)

Idag har jag massor att stå i.

  • Skriva packningslista
  • Sy om mina långa leggings till korta
  • Kolla på sandaler
  • Köpa fler gina linnen
  • Provpacka
  • TVÄTTA
  • Skriva ut matrekommendationer för gravida


Imorgon växlar Jimmy de sista pengarna på lunchen och sen borde vi vara helt redo för avfärd.


Stora Lillkillen

snart är det dags för lilla lilla Hümudd att lämna oss och flytta till sin nya familj. Matte, Mickis, Algot och Amelia.
Nästa fredag går flytten. Lilla putte vad vi kommer sakna dej. fast det är såå himmla bra att du fär bo i ett så mysigt hem med så underbara människor och missar. det kommer bli superbra. och vi kommer och hälsa på. Men ack vad det kommer bli tomt här hemma ett tag sen... *Buhu*

:-)


Snö söndag

Igår och inatt kom det galna mängder snö. vilket resulterade i att vår trädgård blev totalt insnöad!
vi har just kommit hem efter en promenad o solsken och nysnö. Såå skönt!


Liten snabb uppdatering

Nu var det läängesen jag skrev här.
Vi har gjort om i sovrummet bland annat. Fått två nya malm byråer av Matte och Mickis Helt fantastiskt snällt av dem! och bra blev det... massa ny plats till förvaring.

Det är exakt två veckor tills vi åker till Thailand, men innan dess längtar jag till tisdag nästa vecka. Det kommer gå så fort nu känns det som.

i övrigt mår vi bara fint allihop. katterna lever rövare och Hümudd har fått ett hem hos matte och mickis. han flyttar fredagen inna vi åker. Kommer bli massa gråt men han kunde inte fått ett mer exemplariskt och älskvärt hem så det känns toppen iallafall.

och så dagens intresseklubb:
jag har fått en infektion i örat. eller på snibben av örat den är typ dubbelt så stor med en massa pytte små blåsor som kliar och varar. ÄCKLIGT. nu sitter jag med kompress med alsolsprit över hela örat hoppas att det ska hjälpa lite. det läskiga är att själva hörselgången svullnat upp också, det gör inte ont men det kanske inte känns så friskt? nåväl... hoppas det blir bättre till imorron annars får det fasen bli kompress på jobbet också.
SNYGGAST i STAN.

Nu ska jag lägga mig (igen), sov mellan sex och nio nyss... TRÖTTIS SARA

Jag lever

har bara lite annat att stå i för tillfället. återkommer inom kort :)

RSS 2.0