Jobb(igt)

Jätte många sjuka. Vikarier på avdelningen. Jag håller på att avsluta kompissolen och den blev kanonfin, i ytbyte att jag blev kanontrött.
Fick längre rast iallafall. jag hoppas jag kan gå så jag hinner med fem över fyra tåget idag. Det hade varit skönt.

Torsdag imorron sen är det nästan helg. Ska bli skönt det!

Sjukt var det här

Så jävla jobbigt på jobbet nu då. Jag är själv med vikarier och en massa barn varje dag. ALLA är sjuka, förutom Karin dådå som ju är i Thailand. Hon valde ju rätt vecka iallafall.

Imorgon har jag lång dag och det kommer nog bli tufft, tur att min förkylning lagt sig lite. Sid har en svart tå. den är supersöt. Hon är även superjobbig på kvällarna när hon ABSOLUT inte vill sova eftersom hon tvunget måste antingen gnälla vid matskålen eller jävlas med Spike. Ussch....



.....och vad gäller sködlpaddsfärgade fickor så tror jag att det är ett mode som är på ingång igen :P

Rinnande näsa

Nej det fick bli utan träning idag också. Första dagen utan nässpray och kroppen känns fri från förkylning. Jag ska träna imorron stället. Slutar ju tidigt då med. Och på fredag!

Nu ligger ja i sängen och ska strax städa lite här hemma. Laga mat ikväll också visst. Skruttan drar mig i håret. och så trampar hon rundor på min rumpa. Hon är för söt hon.

Återvinning

På schemat idag. Slänga slänga slänga. Jimmy har match snart och under tiden ska jag bekanta mig med Gears of wars 2 som inhandlades igår och så ska jag plocka ihop lite av det som ska slängas i förrådet.

Igår bestämdes det att vi väntar med Hemmabio paktetet för det kändes helt enkelt bäst så. Vi drack vin och åt supergod mat med fläskflié, hemmagjord potatisgratäng och sallad. Mumms! sen däckade vi rätt snabbt i soffan och bara tog det lugnt. Alla förutom Sid dådå.

Skruttan och Spike kommer mer och mer övrrens nu. Igär låg dem och sov, ingosade i varandra på soffan och var hur söta som helst. Tills Sid fick myror i byxorna och började böka med Spike. Då fick hon srtyk, Det förtjänade hon nästan.


Lilla skrutt.


Lördag

Jimmy sitter och spikar ihop sängbord. Skruttan sitter brevid och äter frigolit. Spike den lunsen roar sig med att klippa till lillan då och då. Jag sitter i soffan och pliiar med datorn.

Det är lördag och idag ska vi inhandla hemmabiopaket. Lutar åt ett Phlips med två pelarhögtalare och två små. Tror det kommer passa skitbra. Jobbigt att vi måste flytta akvariet bara, för då måste man tömma det och det var inte alls länge sen vi rengjorde det och hittade alla de där malarna (som by the way har dött nu allihop)

Ha en bra lördag.

Foton på kattbebis



Första kvällen hemma. LITEN.



Gos hos Husse


Misselek i maxipåsen

Skruttan då...

Lite rubbad sömn inatt pga livlig och BUSIG skrutt. Sid heter hon, på Jimmys "begäran" efter snubben i Ice Age. Så nu har vi en Sid och en Spike (apan i Ace) Dem kommer övrrens rätt bra faktiskt, bättre än väntat. Skruttan busade som attans igår och stackars Spike var helt slut.

Hon var som vilse var. Skitsöt med SKITJOBBIG.

Bilder kommer på den lille i eftermiddag.

Nu ska jag in och jobba i barngruppen en timme innan det är dags för föreläsning till 12 sen är det helg för mig. ska bli galet skönt. Förkylningen känns lite bättre idag, igår var jag nära att kasta in handduken på jobbet så kasst jag mådde men jag pallade inte med en till karensdag så jag bet ihop. Ikväll väntar städning och storhandling på Maxi. Imorgon ska vi kolla på hemmabiopaket och säng och sängbord. Sen blir det till att pyssla hela helgen... Mys mys!

Men först lite jobba...

Om inget händer

Så åker jag och Jimmy ochtill Stockholm efter jobbet idag och hämtar hem en liten skrutt. Pratade med en tjej som hade kattungar födda 28/10 Två flickor och en pojke.Vi fick tinga en liten tjej som är svart och vit och har alldeles blå ögon (fast detta försvinner oftast när dem blir äldre)

Så nu vill jag att det ska bli eftermiddag.



Skruttan lilla...
:-)

SUR

Mitt na spel till Xboxen är CP. från 7 år. My ass. jag bara dör. HELA tiden.

Jag vill ha en katt. Men det finns ju förihelveteingen......


ååååååååh


Jävla skit då

Ingen kisse...

Snö ute....

Ingen röst kvar...

Ensam hemma....


Nu får Jimmy komma hem och värma mig. jag är kall och förkyld och allmänt seg. HELA lilla Guldgruvan sjuk i vinterkräksjukan. Illa. Inga vikarier och folk på semester...

Rätt tuff vecka ahead antar jag.

Nu vill jag hitta en liten misse!


Hoppas igen

En ny misse uppe på blocket. En sköldpaddsfärgad ficka på 14 veckor hon också. Finns en bit utanför Uppsala. Men det fanns inget nummer i annonsen så jag hoppas att hon vill svara på mitt mail SNARAST.

Vi vill bli med katt!


_______________________________-

Och så en till. Där det fanns nummer. jag var först och nu skulle hon ta reda på om det var en flicka eller pojke, tydligen svårt att se så tidigt... Hon skulle ringa tillbaka till mig så nu väntar vi igen...

Fina Fisken

Nu har vi nya tv:n på plats! 42 tum från LG. Fick den för 6999:- nersatt från 9995:- så det kändes som att vi gjorde ett klipp.

I och med TV inköpet har jag nu förvärvat ytterliggare vuxen poäng. Vi betalde TV:n med faktura. så vi hämtade den idag och betalar nästa månad, då får man välja om man vill delbetala eller betala allt på en gång. Självfallet blir det allt på en gång och då kostar det inte ett smack extra... Skitbra

och SHIT vad fin den är.

Bild kommer!

Ååå

Jag gillar inte att vänta. Att vänta e ja inge bra på alls. Idag ska vi köpa TV. Efter gårdagens totala misslyckande så hoppas jag verkligen att vi hittar en bra idag. Ska åka till Expert vid Ikea, Onoff och Siba. Sen har vi varit ÖVERALLT inklusive affärerna i Barkaby. Gruff.

Och ingen katt verkar det bli heller. nu kom det ut en ny annons med vanliga bondkatter supersöta men snubben i sthlm ville ha 700 spänn för en och då är den inte ens vaccinerad eller avmaskad. Jag gillar inte att folk ska försöka tjäna pengar på sötnosarna i den utsträckningen. Ok om det är utställningskatter med stamtavla och grejjer om man vill ha till avel och sånt. Men vem pysslar med sånt egentligen. NEJ. jag säger nej. En vanlig misse. som vill ha ett vanligt hem, en sån katt vill jag ha.

och så tv dådå.

Gärna idag....


Såld

Shit vad det ska vara svårt att hitta en kattunge då...

missen vi kollade på igår var redan såld. snabbt går det.

Bara att leta vidare....

Liten misseflicka hittad

14 veckor, sköldpadsfärgad svarvit. Långa ögonbryn och bor i Eriksberg. Ska ringa imorron klockan nio. Sen kanske vi är med kattbebis! fanns en flicka och två pojkar. håll en tumme för att flickan inte är tingad....

Nu blir det strax sov....

Ja mamma

Jag ska öppna ett nytt konto och spara

;-)

...

Idag är det lördag och precis har Jimmy lyckats klara Need for speed som vi har kämpat med i hundra år känns det som. Barkaby och Media markt och Ikea väntar nu. ska bara surpla i mig mitt kaffe och vänta på att snygging blir klar.

Förkylningen är ett faktum igen men även att jag får världens festaste lön denna månad. 17400 efter skatt. INTE alls illa. Det ska köpas TV. minsann. Blir ingen 50 tum dock även om det hade varit snyggt. Vi har kommit fram till att det ändå skiljer typ 3000 mellan 42 och 50. Vardagsrummet är inte på 400 kvadrat direkt så det kommer räcka kalas fint med en 42.

Sen letar vi efter en kissekompis till Spike. Tycker han är ensam hemma så mycket när vi jobbar att det hade varit kul för honom att ha lite sällskap. Så en flick-misse ska det vara och hon får gärna vara svartvit eller helsvart men det spelar inte såå stor roll. och så ska det vara en bondkatt och gärna en som behöver ett hem.... hehe många krav...

Jobbigt här med rubriker. och jag fullkomligt diggar Emy´s sätt att lösa det på. Kanske får man rippa henne? Om man frågar snäkllt? Jag ska fråga snällt sen...

Ha en toppen lördag !

Sökt jobb

såja, då har jag skickat iväg mitt CV som nu förhoppningsvis skall ge mig en fast tjänst.

Mitt cv gick till samma rektor som jag nu jobbar för och hon sa ju faktiskt att om jag ansöker så blir processen kort. Ingen intervju behövs för hon vet ju vad jag går för.

Håll en tumme nu då!

För jag vill ha fast tjänst och lite löneförhöjning

:-)

Mindre bajs och kräk.

Så nu var vi friska igen. blev som tur var inte mer än den där jobbiga tisdagskvällen. nu har vi varit kräk och bajs fria två dagar och det betyder JOBB IMORGON! Hurra

Idag är det mest segt. Jimmy sitter och svär över "Need for speed" och jag ligger här med datorn i knäet. Ska ta en promenad och sen åka bort till Kungsgatan en sväng.

Imorse vaknade jag 9 och tyckte det var kanon och gå upp då. La mig på soffan. Somnade självklart och vaknade 12. hrm. nu är jag förkyld och har ont i halsen. Fattar inte varför jag JÄMT ska va snuvig för. Är det förkylning eller är det nåt jag inte tål? man börjar ju bli fundersam....

Nåja. Nu vill jag nog ut i solen en stund..

....

VI KOMMER IALLAFALL NÄRMARE VARANDRA I VÅR SJUKDOM


höhö


Kräk och bajs

Satt på APT mötet igår och började må lite smått illa. tänkte att jag inte skulle ätit den där sista ägg-mackan. Sista halvtimmen så ringer jimmy. "jag är lite körig i magen, skippade träningen"... ok jag tar mig hem själv tänkte jag och fick åka med Yvonne till Uppsala. På bussen började jag frysa och när ja kom hem frös jag som en idiot och illamåendet ville inte släppa.

Sen släppte det och vinterkräksjukan var ett faktum.

två magsjuka och en toa.... fortsättning följer...


Söndag

Ledig idag också. känns som helgen varit galet lång. Vi har gjort rent akvariet. hittade en miljon yngel från malarna, ganska söta först men när det framgick hur många de var blev det rätt äckligt. mer än hälften dog när vi bytte vatten. Lika bra det. Vem vill ha ett akvarie fyllt med mal liksom?
Hjälpte Tina o Micke med säng och möbler en sväng och åt stekt fläsk med potatis och löksås uppe hos Jimmys mamma och pappa. Mums! och hur skönt som helst att slippa laga middag själva.

Jimmy ligger fortfarande och snusar och jag tror jag ska gå och sätta på lite kaffe strax. och uppdatera mig på det senaste avsnittet av Gossip Girl :)

Laters!

Semester

Jag är ledig en massa dagar till. Älskling jobbar alla. På schemat idag står tvätt (i tvättstugan för första gången), man blir rätt bekväm när man har tvättmaskin här. Sen ska det städas jag har inte ens hunnit packa upp min skåneväska. Kanske är dags för det nu :-)

Sen kanske Tina kommer över en stund och dricker kaffe med mig, ur nya kaffebryggaren som fungerar sååå mycket bättre än den gamla! (Tackar mycket!)

Laters!

RSS 2.0