I rätt riktning

sex pencillindoser senare.

Natten innehöll aningen mer sömn än föregående så vi är inte lika mycket zombies som igår. Maja sov 3-4 timmar i stöten, andningen lät bättre inatt inte alls lika ytlig och inget pipande och väsande. Därmes lyckades vi slappna av och faktiskt SOVA när hon sov. Man känner sig nästan utvilad idag. Nästan.

En kräks fick vi ta hand om och den var full med blod. Mammahjärtat dog ganska ordentligt och vi tycker så synd om henne. Det gör ju SÅ ont att hosta på det viset. Älskade unge. Men läkaren sa att det inte var ovanligt så något vidare rädda blev vi inte. Glada att vi fick träffa en så bra doktor som var så grundlig med allt så man iallafall var lite förberedd.

Under dagen idag har hon inte hostat lika intensivt. Vid vila inte alls. Medicinerna fungerar bra. Febern har gett med sig lite och hon står inte på maxdos alvedon/ipren längre. Det känns bra. Då hjälper nog pencillinet!

Vi begav oss tom ut på en tripp till garnaffären och till fiskaffären. Några gäddor och massa garnnystan fick hänga med hem!

Pappan läser bok för Maja och nu ska jag slappa i soffan med lite virkning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0