Lördag

Igår fick vi äntligen lite information kring inskolningen! i brevet som kom fanns lista på saker vi kommer att behöva i klädväg och info om hur själva inskolningen kommer att se ut.
Heldags/grupp- inskolning tillämpas. Bra där. Barnen kommer även att sova ute i sina egna vagnar. Bra igen.

Ja, egentligen orkar ja inte skriva mer om själva processen, men det känns bra att det liknar vårt arbetssätt så pass mycket. Det gör ju att man känner sig lite tryggare.

Igårkväll fick vi ett ryck och begav oss till Thuns. Köpte på oss lite diverse. Mest kläder och strumpor till Maja. Fleece set och strumpbyxor med halk.

Vår förkylda lilla kråka. Hoppas vi friskar på oss lagom till torsdag!

I veckan gick vi igenom majas 86/92 garderob och hittade en del roliga kläder. Klänningen till vänster köpte jag och Jimmy till vår "lilla haj" när vi var i Thailand och hon var en liten räka på 8 veckor i magen. vi köpte även en piké skjorta i samma set eftersom vi inte visste om det var en pojke eller flicka då. Den har Jacob fått av Maja. Så i sommar kommer dem matcha varandra hur fint som helst ;)

Baddressen följde med oss till Bulgarien förra sommaren, den fick vi av mormor och Lasse. Den kommer garanterat väl till pass även denna sommar. bra med större storlekar ibland ;)

Regnbågströjan har vi väntat på att kunna använda men nu sitter den som ett smäck och är en god kandidat till förstadagis-dagen ♥



Maja fick en fin present av moster igår också. Den sitter fastnaglad brevid Pingu och förtjänar faktiskt ett eget inlägg med foto ;)'



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0