Av storamoster

Sofie bor hos oss nu. Sofie är Majas allra bästa storamoster och gudmor. Hon lämnade oss för att testa vingarna i USA som au pair för snart ett år sedan. tanken var att hon skulle stanna ett helt år men till vår lycka abröt hon av olika anledningar och kom hem.
Till egentligen ingenstanns att bo ;)
face it.. det är INTE så kul att flytta HEM igen efter att ha bott ensam i närmare 1,5 år.

Vi fick panikbeskedet att Maja inte skulle få förskoleplats förän i mars och vi som började jobba i feb båda! MEN.. nu har det löst sig mer än bra med att Sofie, storamoster, gudmor.. även blir VÅR barnflicka. Under februari och halva mars månad.

Lillfia kommer alltså att få bekanta sig mer än väl med moster innan hon flyttar ifrån oss igen. Himmla bra!

Med sig från USA hade Sofie i den enormt komprimerade packningen prioriterat följande kläder till sin lilla "rumpefis" som Maja kallats från dag ett. ♥

Tyvärr var brallorna för smala och för långa, vilket nog gör att dem kommer passa när Maja vuxit lite på längden och droppat lite av sitt bebishull (som tack o lov sitter kvar än!)
den blommiga tunikan skulle hon haft på nyår men det blev mysdress!


Kommentarer
Postat av: PATRICIA - Wiljas Mamma & gravid med lillasyster.

Hej! :D

Åh, va kul att höra någon som testat. De är ju så olika, och de har nog en olik effekt på varje kvinna! min syster har testat med alla tre barn, och alla kom veckan efter hon börjat! alltså 38+0, så man vet ju faktiskt inte.



Eller som du säger, att de HJÄLPER till vid värkarbetet sen när de väl är dags! likaså efteråt, att de hjälper till att dra ihop sig :) spännande de här! Kramar.

2012-01-19 @ 22:26:01
URL: http://mammasangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0