Fixardag

Idag har vi pysslat vidare här hemma. Vi börjar få mer och mer ordning på tillvaron. Ikea idag med. Lite smått som inhandlades exempelvis sophink under vasken, leklåda till Majas leksaker på nerevåningen och en hink till kattmaten (storpack here we go!)

Kvällens middag avnjöts tillsammans med Mymange o barn och det var lika gott och mysigt som vanligt. Om än lite kortare än vad vi önskat. Maja blev trött och av flera anledningar som jag INTE tänker berätta (schhh! don´t jinx it) åkte vi hem vid halv åtta.

Maja somnade redan i bilen och det tog ett tag innan hon somnade om här hemma. Plockade in dagens fynd och nu har vi fått vitrinskåp och expedit på plats i vardagsrummet. Imorgon ska jag pilla med gardiner och vi har inget alls på schemat! Skönt!

På Ikea kikade vi vidare på garderobslösning. Kom väl mest fram till att vi kommer få lägga rätt många tusenlappar på det där om vi ska ha det exakt som vi vill. och det ska vi ha. Så det får helt enkelt vänta ett tag till! Men ack så snyggt det kommer bli SEN!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0