Tar det som det kommer..

01.30 - Mat
04.30 - Mat
06.00 - Gos/Napp/buff
07.45 - Morgon

rätt utvilad idag, mellan matpassen sov Maja gott. Näsan har gett med sig lite och hon verkar vara mer tillfreds, det känns väldigt buligt i underkäken men det kanske har stannat av en stund nu? hade ju passat fint.
Pratade lite med mamma o bollade idéer angående matgrejset med Maja. Vi sak börja med välling på fredag, iallafall nattmålet ska hon få då. Sen tar vi allt som det kommer istället för att krångla. haha vad man "velar" fram o tillbaka innan man gör förändringar. men bättre att vela INNAN än under tiden. absolut.
Så vi försöker ha lite till is i magen och se vad som ger sig av sig självt. För hur det än var så försökte vi aktivt få henne att somna tidigare när hon var 2 mån. slutade i kaos och en månad senare somnade hon SJÄLV nio. då kom det av sig självt. Det kanske det gör nu med om hon blir mer mätt av vällingen. Hon är kanske lite hungrig, och tanken på att hon ska ligga och gråta sig till sömns för att hon "borde" ha mer rutin i mattiderna känns inte riktigt ok i mammahjärtat. nej.

vi tar det som det kommer.

Vi behöver ju faktiskt inte stressa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0