Piggnat till

Oj vad många stavfel det var i förra inlägget då. Var nog rätt trött ja. Iallafall så masade vi oss ut på en 45 min promenad med vagnen. Vi behövde verkligen luft alla tre efter att suttit här inne och ugglat i ett par dagar. vädret var dock inte det trevligaste. 1+ regn och IS på marken. knappt halt och blött.

Nu har vi ätit lunch, tänt ljus och myser med moster i soffan som åker hem imorron dock för att komma upp igen till den 12/2! Det gillar vi!


Såhär trötta var i hela förmiddagen  idag. storamoster, Maja o spike ligger och snarkar ikapp!
:)


Kommentarer
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova

Sådär har vi också funderat på att göra med sängen, så man slipper ställa sig för att lyfta upp lillan på natten :) Funkar det bra tycker ni, eller glider de isär?



Låter jättesmart att ha en liten flaska vid sängen, undra om den lilla storleken finns i Norge också, det är ju så dåligt utbud här. Ska spana in de iallafall, tack för tipset :)

2011-01-16 @ 17:31:08
URL: http://madeleines.se
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova

Ja vad härligt, ska nog testa det här också :D Joho, jag såg nu att det var den lilla flaskan vi hade! Det var den enda hon kom med på apoteket när vi frågade efter miniform, utbudet är ju så dåligt här i Norge - på det mesta :) Kram

2011-01-16 @ 19:20:11
URL: http://madeleines.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0