Årets Gran

Det blev inte någon gran idag, vi chansar på att det finns kvar på fredag. I annat fall traskar vi upp i skogen och hugger en själva :P

I år känner jag att det barnsliga kommer att ta över, förra året var det  endast rött och silver i vår gran. I år har det inhandlats polkakäppar, bakats pepparkaks gubbar och gummor till granen, och kristyränglar skall göras..

Det mesta hänger ihop med att jag och My detta året kommer starta en ny tradition (för oss) med julgransplundring, dansa ut granen och allt det där. Det kommer även att bli en bra dag för oss att byta julklapparna med varandra och en MYSdag för alla våra barn :D ett perfekt avslut på allt julstök. vilken helg detta blir är ännu oklart, jag brukar lessna på allt vad jul heter lagom till den 3:e typ :)

Ikväll har det återigen bakats, Sofie har gjort en ny laddning med Peanutbutter-cups. den andra tog slut (?) under dagen idag. (OBS! SARA VAR PÅ JOBBET) Knäck blidde det och Mozartskulor. Imorgon blir det skinka lovar mannen i huset. Mumma!

Nu väntar sängen för somliga!


Kommentarer
Postat av: Jossan

Annars får ni komma ut och hugga en i "Skyan", här finns det gott om gran ;) Kram på dig!

2011-12-22 @ 09:12:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0