En UNDERBAR dag

Som startade med en mysmorgon här hemma. Jimmy jobbar sent och började därmed nio så vi han med en kopp kaffe och lite majamys imorse. Klockan 11 kom faster Tina ner och vi klädde oss för promenad. Vi blev lite uppehållna av Uppsalahem som kom hit och fixade både fläkrvred och tvättställs hållaren på toa. kalas!
Blev påminnd att det är tajm att sätta ut tvättvindan på baksidan också. Hänga tvätt ute i solen. VÅR!

Tina och vi började med rundan nerom Gipen. Jag hittade fullt liggläge i vagnen (!) och maja somnade efter liten fåfyllning av mat. När hon somnat begav vi oss hem mot My. Solen värmde skönt och vi satte oss på deras uteplats. Myste med barn och fika och väldigt trevligt sällskap ett tag innan maja vaknae och vi flyttade in. J & Majs "slogs" om leksaker och var högst intresserade av varandras sällskap :)
Jag fick min rumpa kickad i Super Mario på Wii av Mys andra son. han är 3. Känns bra ;)

Sen avslutade vi dagen med att följa storasyster till bussen och en vända i affären för att inhandla fredagsmyset.
GUD så mysigt det är med barn och vad roligt det är att se Maja tillsammans med andra barn både äldre och i nästan samma ålder.

Maja stupade i sömn i vagnen hem sen helt utan protest. och hon sov i 1.10 på altanen. Nu hänger hon i gåstolen och snart ska ja sätta degen till pizzan. det är ju fredag!



Dessutom kom jag hem och möttes här av en söt kommentar som ja måste ge lite uppmärksamhet också :)


Kommentarer
Postat av: Mysan

Tack för en jätte trevlig dag :) Linus pratar fortfarande om dig, han gillade dig mycket :) Ser fram imot nästa gång vi ses. Kram

2011-04-16 @ 11:46:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0