Skiter i det här nu!

Så. nu får det vara och bli som det blir om nätterna.
maja är liten liten fortfarande, det är lite lätt att glömma det ibland för man tycker vi haft henne för alltid. hon har sin egen rytm vad gäller sömn och går vi i och klöddar med den så blir det nog inget bra alls. jag får lära mig att sova om dagarna och så tar vi nätterna som dem kommer. vissa nätter sover hon ju hur bra som helst och vi får helt enkelt ta det som att det hela går åt rätt håll.
Överallt säger dem att före tre månader kan man inte göra mycket åt deras sömnmönster, det är bara att gilla läget. så nu gör vi det, gillar dagarna och ogillar nätterna och förhoppningsvis får vi en nöjd och glad bebis när hon är vaken som vi vet får tillräckligt mycket sömn!

ska inte mala på mer om våra sömnproblem här nu, det måste vara galet tråkigt att lyssna på. Vi har ett litet barn, vissa sover, vissa sover inte, maja sover bra ibland. och hon har börjat gilla sin säng bara det är jättebra!


återkommer med "sömnsnacket" när hon blivit 3-4 månader...


Lilla älsklingen vad mamma och pappa håller på och stökar med dej!




Kommentarer
Postat av: sofie

hahah men snuttis, ska hon se ut så där? <3

2010-11-30 @ 15:03:42
URL: http://sofieliden.devote.se
Postat av: Camilla

Har också en liten nyfödd som också gärna är vaken om nätterna. Så för mig kan "ditt problem" inte bli tillräckligt tjatigt : )

2010-12-01 @ 19:12:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0