Dag 6: "Min dag"

Vaknade imorse med sur bebis, som vanligt, hon är verkligen grinolle tills klockan är 11 och hon har fått somna om två gånger. precis som sin pappa innan han fått i sig kaffe typ ;) ok inte riktigt men nära på. hon har iallafall inte fått det av mig.

Klockan 12 hade vi bestämt med Jossan från jobbet, en runda på stan med fika. och vi VAR I TID vi var tillomed TIDIGA. fantastiskt. blev macka och cheesecake på Årummet och en massa skitsnack, vi pratade förlossning, såklart och hade en hel del gemensamma upplevelser. ONT ONT och AJ AJ typ :)

Inhandlade julklapp till Jimmys föräldrar, en klänning och pyamas till Maja, Vin till syster och en present till lilla Josefin! BRA med barnbidrag på måndag ;)

Jimmy kom hem och vi hade lite familjemys i soffan med NÖJD Maja. hon har börjat "ställa" sig upp och vill inte längre sitta still mot knäna som innan. antingen vill hon "stå" eller "sitta själv" och hon grymtar så roligt när hon vill förmedla att det inte passar. sötnosen.

Ikväll har vi en ensamkväll jag och Maja. Jimmy är på julbord med jobbet han stack just och Maja sover. så kvällen börjar iallafall lugnt sen får vi väl se. men vi har planerat in sånna roligheter som "nakenfis framför tv" och "buslek under babygym". väldigt mycket glamour över att vara hemma med liten.

Möjligen kan det slinka ner ett glas vin om man har tur!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0