Hemma!

världens jobbigaste tågresa ner. Nån kolv på tåget som vanligtvis gör´att x2000 inte kränger utan "lutar" i svänga´rna gick sönder strax utanför Hässleholm. KUL. tåget kränd´gde som fan och jag mådde sjukt illa när jag kom fram i stockholm, dock gick det över som tur var.

På stationen i Uppsala väntade Jimmy och efter massa Puss så åkte vi hem. Kom inte i säng förren vid ett. och OM det är skönt att vara hemma! Tom Spike verkade lite extra gosig :-)

sen fick jag världens bästa julklapp av världens bästa pojkvänn.





Så nu har jag att göra.
ME LIKE
:-)

De sista timmarna

ska packa, duscha, möta syster i stan, luncha med mamma o Sofie, sätta mig på tåget, plugga in min ipod, byta i hässleholm, byta i stockholm, släpa av väskorna från tåget i Uppsala, pussa massa på Jimmy (äntligen).

Sådär ser min dag ut. I den ordningen.


Lider mot sitt slut

Nu åker jag snart hem! Jimmy har köpt julklapp åt mig och jag håller på att dö av nyfikenhet här... gaah... hur kul det än ska bli att åka hem så kommer jag saknar mina älsklingar massa! tur att vi ses snart igen!



Sista kvällen med gänget.

Aptrevligt igår, släpade med mig lillsyster hem till Jon och Fredrik. drack vin och snackade skit. Åkte väl hemmåt vid två och efter vissa mindre missöden med kedja som hoppade av och systeryster som frenetiskt trampade på iallafall med ett "men kom igen nu då det är ingen fara"... jag fick olja på händerna men lyckades få dit den igen så vi kom hem som vi skulle. KALLT som fan.

Idag väntar Bagel House och deras toast med lillsyrran och sen ska vi hem till pappa och säga hejdå.

IMORGON ÅKER JAG HEM IGEN!


:-)

Mellandag

Syster ringde och väckte mig just. Klockan halv 12. SKÖNT med massa sömn men aj i ryggen av att ligga på soffan så länge. Somnade som ett barn igår, säkert innan huvudet ens nådde kudden.
Ikväll ska jag umgås med Malin och Andy och vilka mer som kan tänkas hänga på. blir nog en rätt lugn kväll. vet inte om ja e så sugen på utgång, men dricka öl och snacka skit är ju alltid jävligt trevligt.

Först blir det mellandagsshopping med Sofie. Måste bara ringa "banken" och se om jag har några pengar kvar att spendera, fick ju ett litet tillskott i kassan igår också (tack så mycket!) men jag är ju då lite sugen på den där sänggavlen på ikea.... och jag HAR ju shoppat kläder redan. vem vet ja kanske hittar nåt kul på halva priset :) Underkläder ska jag hålla utkik efter det brukar vara ett säkert kort såhär i mellandagarna... och ett BILLIGT sånt.


Nej en dusch och sen lite kaffe på det!


En Annan dag

Det ha varit en fartfylld dag helt klart. var bakis som ett as i morse eftersom jag kom hem sent, eller tidigt snarare. Men efter ipren och mamma-frukost så blev det bättre och pappa å Åsa kom i bilen vid 11. Farmor, kusin och farbröder. Heltmysigt! och julklappar dessutom!

Nu är julen överstökad och jag har hunnit med allt och alla känns det som. Nu vill jag faktiskt hem och hinna med min snygging lite! Hemlängtan börjar göra sig påminnd.

slängde iväg ett sms till honom innan men har inte fått svar, antar att det finns fler som är bakis och skakis. kanske slår en pling lite senare och kollar läget, om jag vågar. jag vill ju inte väcka stackaren!

Nu ska jag slänga mig i soffan och glo på TV. I ett desperat försök att smälta den sista julmaten....

Humor

Fan va ful du är nöten.

Helt värdelös.


- Så nu är nöten helt knäckt.



Hihihi...

Dagens väder

SOL. men dock ganska kallt, och så är det blå himmel. Det ser så skönt ut. Detta kombinerat med min brunutansol omgång igår gör nästan att det kändes som att det var lite sommar när jag vaknade med solen i ansiktet här på soffan.
Men bara lite...

jag börjar få lite ont i ryggen. Även om soffan är ASskön att sova på och jag har massa kuddar och grejer så är det ju inte direkt samma sak som sängen som man är van vid.

Snart ska jag masa mig ut óch ta en promenad hem till Marre för att hämta bilhetterna inför kvällen, sen blir det väl i det närmaste hem och göra sig iordning. Ska träffa Malin innan förfest också



 Lika bra att sätta fart...





Det snöar i Uppsala

INTE I KRISITANSTAD.

Inte för att man förväntade sig snö men REGN (!?) och grå tjock dimma (?!) Inte direkt den perfekta julkänslan va?

KUL att det snöar i Uppsala.



CP-APA!

Julafton

Grått och regnit ute. Strax dags för frukost med ägg och grejer. Det blir nog en mysig dag. Men säkerligen aningen långsam också. kanske ska gå på en långpromenad lite senare med syster.

:-)



Lillsyster för ett par år sen strax innan tomtem kom.Lite nervös?

Nytt..

På bloggen. Syrran ansåg att min svarta fågel var ful. jag förstår inte. Men nu har hon pillat ett tag och det blev ju bra.



Nu morrar Sofie i soffan men jag tänker lägga upp den här bilden iallafall. För jag har inte ätit tillräckligt med pepparkakor och är därmed inte på mitt snällaste humör. ( därav MMS till pojkvän tidigare idag)
Jag är helt enkelt ELAK. moahaha.

En Ny Sara :-)

Då var denna dagen till ända också. Det är fullt upp hela tiden! Idah fikade jag med Flippa, Malin och Carro hur trevligt som helst. Släpade runt lillsyrran och hämtade upp alla grejjerna jag la undan igår. Billigt? Nej.

Jacka, kjol, tröjor x2 och lite klappar till Sofie. Och sist men inte minst. Sjukt söta underkläder från HM. Jag gillar! :-)

Blir till att premiäranvända den 29 kanske.

Håret blev ASbra. slingat och färgat och ögonbrynen plockade och färgade dem också. värsta ompyssling. men rätt jobbigt samtidigt att va hos frisören i 2,5 timme. TRÄSMAK. nästan som tåget.

Imorron - Julaftonsmorgon och jag undrar vad som ligger i mitt paket, det KAN inte vara SATC-boxen för den är för stor.. Bbuuhuu...


Massa nytt idag

Jag får jämt en sån vilja att fixa till mig när jag kommer hem. vet inte vad det beror på. Men idag blir det iallafall hårklipp, färg och sling. Hämtning av alla kläder jag lagt undan, eller tja några av dem iallafall! Sen lär jag garanterat krypa ner i badkaret med nån av mammas härliga oljor i vattnet och bara vara. Ledig.
Sist men inte minst lite brun utan sol på det sen kommer jag vara som ny!


Sen blir det fika med Malin och Flippa innan jag träffar lillsystern och shoppar de sista klapparna med henne.Lär väl bli en heldag på stan idag med. och jag får inte glömma systemet. Då blir det tråk.


Bäst att sätta fart.


Hemma i skåne dag 2

Kom hemigår med sittsår och uttråkad till tusen. Idag har jag rännt på stan hela dan.fika med Emma och senare med emy. UNDERBART. Nu blev det sån där dötid och då saknar man hem lite. Ringde Jimmy en sväng och han låg å sovde... Då vill jag gosa också....
idag har jag shoppat, eller lagt undan kläder, många, tills imorron. CP-apa sara. Nu kommer det bli dyrt.

Imorron ska jag klippa mig och grejer och sen shoppa en massa fint. Kommer bli kalas det! Sen är schemat fullt...

24: Julafton hos mamma
25: Juldagen och utgång på grand, förfest med Malin o co.
26: Julfirande i Helsingborg
27: Leka med Emma igen
28: Ledig (än sålänge) PACKA
29: Hem till Uppsala igen och pussa massa massa på saknad pojkvän :-)


Så sådär ser det ut!
Nu blir det hämtmat och TV. förhoppningsvis ett glas rött till det.

10 timmar kvar

Sen har jag semster! Till den 7 jan! Hur härligt ska inte det bli! på söndag blir det skåne, har hämtat biljetterna idag. stannar en vecka. myspys!

Nu börjar jag snart och det är segare än segt att jag slutar fem idag.....

Tillbaka i sjukstugan

LUFTVÄGSINFEKTION. Återkommande. Kul. det är vad jag har dragit runt på dessa två månader när jag varit så satans sjuk hela tiden. Nu har jag det iallafall på papper. Det är inte jag som är klen. Jag behövde pencillin. vilket jag fick nu. i Tiodagar. och missade därmed luciafirandet på dagis idag :(


Men nu jävlar ska jag väl ändå bli kry!

Tillbaka på jobbet

Fortfarande förkyld och jävlig men nu kan jag inte vara hemma mer nu. INTE. vå veckor tills jag åker hem till skåne. Här uppe är det ingen snö alls. ÄN. men det kommer väl lagom tills jag ska åka tåg och sånt...

Har handlat lite julklappar och slagit in dem. Känner mig rätt duktig!

Nu ligger det bullar under bakduk och Jimmy är och tränar. Sitter hemma hos honom och hans syster Tina och hennes kille är på besök. Trevligt Trevligt.

Grand på Juldagen eller?

:)


18 JANUARI

Då har sista säsongen av L Word premiär. Måndagarna är bokade.


ME LIKE


Snö

Det snöar ute. Idag ska det bakas pepparkakor och inhandlas julklapp till pojkvännen. Lussebullarna var hur goda som helst och ikväll blir det nog glöggmys med lussebullar och pepparkakor. Mums! och bäst av allt som sagt, det snöar, inte sådär jobbig snö utan stora vita flingor, långsamt under gatlyktorna.. vackert...

Nu ska jag sätta i mig mina apelsiner som jag skulle petat nejlikor i (men som jag såklart glömde), men jag behöver ju C-vitaminet till min förkylning som äntligen börjar ge med sig.

Sen ska jag suga i mig så mycket julkänsla jag bara kan och slå in paketen.

100 år sedan sist

Nu är det snart jul. Om bara 3 veckor åker jag ner till skåne för julpyssel och mys med familjen. Här hemma (läs hos Jimmy) har pysslandet varit i full gång ett bra tag nu. Det är stakar och stjärnor och julgranskulor för fulla muggar. Igår bakade jag hans syster Tina lussebullar som blev hur bra som helst. Förutom sista plåten som vi glömde i ugnen när vi satt oss och börjat äta middag. Inte helt otippat. Jag hittade Jimmys krubba i en låda och efter jag frågat om lov så satte jag upp den i vardagsrummet.

Efter detta var jag HELT slut. jag har ju feber och har varit hemma från jobet hela veckan. börjar bli lite bättre nu men det har inte gett med sig helt än. Ringde jobbet idag och Karin tyckte att jag skulle va hemma på fredag också. Det är nog lika bra det för förra gången så började ja jobba för fort och då blev jag sjuk igen veckan efter. INTE så kul. Men jag är iallafall inte ensam. 5 stycken sjuka av personalen på min avd. säkert många barn också...

Ops nu ser jag att mitt nya (och sista för säsongen?) avsnitt av Gossip Girl har laddat klart. så nu ska jag kolla på det och bädda ner mig under filten i soffan....

Puss

RSS 2.0