10 timmar tills planet lyfter

Hejdå Sverige!

ses om en vecka!

Förhoppingsvis med solbränna och härliga semesterminnen.

Nej nu får jag bannemig sätta fart


Detta är ju inte klokt. Älskling undrade om det kanske var så att jag hade resfeber. Hrm. Kanske det. Kanske är därför jag inte får tummarna loss. Fast det låter inte speciellt rimligt när jag tänker på det. Nu SKA jag iallafall börja packa. och Sätta upp en extra hylla i garderoben. Jimmy släpade hem den från jobbet för typ hundra dagar sedan och den har stått i förrådet tills nu. NU ska den upp. och samtidigt som jag organiserar där så ska jag PACKA.




"Jag gör det sen"

En dag kvar att arbeta. Lagom till nu skulle jag ha varit klar med följande:

  • Vikt tvätten på Toa.
  • Diskat undan i köket.
  • Tränat.
  • Packat väskan så gott som klar för avresa.
  • Lagt breven på posten
  • Packat ihop det som skall retuneras till Ellos.
  • Satt betalningsdag på mina räkningar så att dem dras medan ja e borta.
Jaha. Nu föll det ju sig som så att jag plötsligt inte alls hann med något av ovanstående. Jag hämtade posten hos Sofie, gosade med katterna, matade katterna, åt mellis (dagismagen ni vet), sorterade posten, Läste reklamen, parkerade datorn i köket och läste mina favorit bloggar, aktiverade mitt studentkort (eftersomjag fortfarande studerar? eller?), Ringde lärarförbundet och sa upp min tidning, skällde på sid för hon åt kabel, släppte ut spike, sorterade kryddorna i hyllan efter färg på kork, Släppte in spike igen..... ja ni hör ju själva.

och nu sitter jag här och kommer få skäll när Jimmy kommer hem från jobbet för jag har inte heller tagit fram grejjerna som skall tinas till pajen.

ATTANS!



 


Men..


Orättvist

jaha, nu snöar det igen. det var väl jävligt OKUL, efter de fina dagar vi haft nu. Det blev ingen promenad igår för när Jimmy kom hem var han trött så vi åkte bara och handlade mat och sen hem för en powernap. Jag åt choklad och plöjde 4 fantastiska avsnitt av Sex and the city. han somnade rätt fort.

idag ska jag packa väskan inför tunisien. För det är jobb som gäller både mån och tisdag. Dessutom jobbar jag SENT på tis så det är lika bra att ha det klart.


SOLEN HERE I COME!


RE: Och jag saknar dej också min älskade syster! Men det går snabbt till påsk.... Pussar

Darinsfika julen 2008 (syster igen)


Systrarystrar

Syster på Fenix i vintras. vi satt ute på uteserveringen under Infravärmen eftersom det var sååå fullt inne som det alltid brukar vara. men lite filt och kaffe så höll vi kylan borta iallafall ett tag. Kom upp till Påsk din skrutt så jag får klämma lite på dig! 










Den minsta systern. Också från i julas.
Det får nog minsann planeras in ett skånebesök snart!


En fantastisk dag på isen.

Idag har det varit helt underbart väder i Uppsala. Sol och klarblå himmel. Isen på valloxen ligger tjock och det passade mer än utmärkt att ta med våra 10 barn ner till isen med pulkorna idag. Mellis tog vi med, varm choklad som Marithe gjort på gammaldags vis och ostmackor. OJ vad vi njöt. var hemma vid tre, lagom tills jag slutade. Tänk om alla dagar på jobbet vore som denna!




Jag fick mina sommarkläder idag också. 1 trepack linnen ska jag skicka tillbaka men resten var skitfint. avresa närmar sig. Listorna är klara. Mp3 spelaren laddad. Bra grejjer!

Blir det lika fint väder imorron ska jag övetala sambon att gå på en promenix mot Sunnersta och ekoln, kameran får följa med isf.



SOMMAR!
2008

Listor

Listor har jag skrivit idag. vad som ska packas och vad som ska kommas ihåg. Jimmy tycker jag är tönt. Jag tycker jag är smart och förutseende.

Jag har beställt lite kläder från Ellos för jag hittade ju NOLL sommarkläder i stan när vi gjorde det försöket förra veckan. 7 linnen, en kort kjol, leggings och en ny tjocketröja. Brakade loss på en tusenlapp cirka med frakt och sånt. Får hoppas att det passar! Kommer på posten på fredag. BRA. för jag har INGA sommarkläder kvar eftersom jag slängde allt i flytten och tänkte att jag skulle köpa nytt till nästa sommar, nu kommer ju sommaren lite tidigt. Iallafall sommar för en vecka.

18 grader och sol sa vädret i Tunisien idag. Om en vecka har vi nog precis installerat oss och letar/ sitter på nån resturang i sommarkvällen.....

SKYNDA SKYNDA till den 25 nu då!

Sovrummet

 Mamma Efterlyste lite foton på nya lägenheten (för typ en miljon år sedan) tänkte att jag skulle börja så smått.


         
   

Kallt igen

Det är kallt ute idag igen. Säkert närmare 10 minus här i Knivsta. Folk är sjuka igen och det är vikarier överallt. Imorgon är det APT så det blir en sen kväll. Skridskor på isen står på schemat inför torsdagen och sen på fredag sluta jag tydligen tidigt. Var och tränade igår, sprang på löpbandet en halvtimme. Fick nåt konstigt ont i foten så dagens träning den får vänta tills fredag dådå. Inget att göra åt saken.
Det får gärna bli dags för avresa närsomhelst nu för jag vill ha lite värme och slippa frysa. Vaknade 10 över fyra imorse av envis Sid och Spike som skulle till och bråka och stöka med varandra. Matte skällde och när jag vaknade låg spike vid mina fötter och Sid på nattduksbordet och stirrade på mig. Man kan ju inte vara arg länge när dem är så söta...

Dags att börja jobba...

Tre veckor och två dagar

Sen åker vi till värmen. Igår var det 12 minus när jag gick till jobbet. KALLT! Lite varmare idag och bilen ville minsann starta den också. Träningsvärk överallt efter löpning i mån och igår. ikväll ska jag bara vila och ta det lugnt. På fredag jobbar jag till sex och det känns ju inte sådär skitkul direkt. men va fan.. snart är det semester!

Liten blir större


Jag är datanörd, precis som Storebror..


Jag kan vara lika stor som honom också... Iallafall nästan


Jag kan bygga ihop Ikeamöbler med matte och husse....


En låååång Sid...


Jag älskar att busa med mattes hårsnoddar... helst på natten...


Men är man såhär söt så kan matte inte förmå sig att skälla (oftast)

Biljetten i hand

Eller iallafall på datorn som pdf.

Idag var Karin OCH Marithe tillbaka på jobbet. LYCKA. och 13 barn. det var verkligen lugna gatan. Efter jobbet åkte jag och tränade. kom på att jag glömt handduk så jag fick åka hem svettig och äcklig. Men det var skönt som attans iallafall!

Resan är betald och nu räknar jag dagarna till avresa. 22 dagar kvar idag. Sen sitter man där påväg mot (vad som färhoppningvis är...) VÄRMEN...

Nu ska jag försöka kolla på gossip girl och L word. Hoppas att filerna funkar!


Men har du bokat resa eller?

Japp. Resa ÄR faktiskt bokad. Den 25/2 till 4/3. En vecka ospeciferat till Monastir, TUNISIEN.

Klimatbarometern säger cirka 20 grader och mestadels sol. Det är ju inte hägsäsong men det är heller inte minus och snö. Det kommer bli helt underbart. Och planet lyfter sådär tidigt så man måste gå upp mitt i natten och få skjuss till arlanda. man kunde åka på 2 dagars kamelsafari i öknen. Det hade ju klart vcarit häftigt. Se oaser och vattenfall och allt vad det var. Vi får helt enekelt se var vi hamnar, Men lite sol på mina genomskinliga och blåa ben kommer sitta som ett smäck!

Och Jimmy ska ju följa med han också. Ett bra sätt att fira halvår på minsann :-)



RSS 2.0