Bokat


1/8 till 7/8
2012




Och där blev det en resa denna sommaren också. När Majas Morfar ringde och berättade att dem hade bokat resa så funderade vi en liten stund. Kollade priserna och avresorna. Klurade lite till. Och bokade sen 1 vecka i Golden Sands.

Bulgarien med Mormor och Lasse förra året var mer än underbart. Så vi passar på att köra en runda till med kära familjemedlemmar innan vi måste betala för Majafis.




3 meter garderob

Himmelrike. samt ett helvete att sätta upp. Stommarna är på plats nu iallafall, efter två kvällars slit. 1 cm utrymme upptill vilket innbär att vi varit tvugna att montera dem stående. De 2 mindre garderoberna har funkat men de två stora har varit jobbiga.

Nu är dem på plats och shit vad mycket förvaring det blir! trådbackar ska in och hyllplan, klädstängerna är på plats. Om orken finns ska jag sortera in kläderna redan ikväll. Och sen förvandlas vår klädkammare till FÖRRÅD.

Jag har fotat processen, den ligger i kameran. Som ligger där uppe....

Helgen

Fredagen blev inte alls som planerad. Tanken var att vi skulle gå ut och äta med MYoMANGE, utan barn. Jag slutade sex och gjorde mig därmed iordning på jobbet. Klockan kvart i ringer Jimmy och förkunnar att Maja är sjuk. Ögonen igenklibbade och hon var bara ledsen.

bara att åka hem istället. Till vår lilla sjukling. Hon somnade efter en stökig kväll på alvedon och sov ryckigt igenom natten. vaknade tidigt på lördagmorgonen men på lite bättre humör. Som blev bättre ju mer dagen gick.

Vi åkte till Ikea.

och inhandlade våra efterlängtade garderober till vårt sovrum. 3 meter. shit vad tungt det var och otympligt! :D

Lördagen gick och i igår kom MYoMANGE ist över på middag.

Maja är frisk igen, tre av fyra garderobsstommar är uppsatta. bilder kommer!

Nu tar vi måndag!


Fredag


Hemma-Onsdag

vi myser här hemma idag. Onsdagar. I LOVE.

Maja gav mamman sovmorgon till halv nio och det underbaraste i världen är att vakna till hennes "maaammmaaa" "mmmaAAAA" från hennes sovrum. Lycka.

Att man sedan möttes av en speciell doft av morgonbajs där inne var kanske inte lika hysteriskt mysigt ;)

Nu sover hon i vagnen. jag har käkat omelett till lunch och känner att jag är tillbaka på banan igen. Underbart.
Ute töar det och det är OMÖJLIGT att ta sig fram med vagnen, jag bara glattar rundor..


så:

"Akta er för Halen"

:)

Ny vecka

Måndag igen.

det har varit tysy i bloggen ett tag igen. Förra tisdagen kom min mamma på besök och helgen har spenderats med henne och moster i princip. Ett par lekdejter hos My och insikten (igen) om att Maja behöver förskola slår oss. Skönt att hon snart börjar ;)
2 elaka kindtänder har brutit igenom i helgen på lilla damen. Humöret har verkligen varit därefter.

Vi har dekorerat Majas rum och snart ska jag lägga upp bilder.

Maja fick en FIN present av mormor som jag också ska visa sen, Den hänger också ihop med förskolestart.

Jimmy vabbar idag. Premiären. Moster ("den ordinarie vårdaren") är sjuk. Halsfluss och pencillin med 2 dagars inkubationstid. vi håller andan ;)

det var nog snabbaste uppdateringen.

...Just ja.. Påsken håller på att ordnas, det vankas med alla odds Skåne... Bara ett par dilemman kvar att ordna.

Återkommer!


Bjuder på en bild på Maja med sin favvo-häst. Den fick hon av Mickis o Matte i födelsedagspresent. shit vi måste ses snart. nu var det alldeles för länge sen :(


Lill-fredag!

Sista jobbdagen för denna vecka drar snart igång. Känns ju relativt bra måste jag säga. Igår var vi efter myket snöstorm och kalla ben på Ikea. Jag min kära mamma och moster som anslöt när hon jobbat klart. och majafis förståss.
Vi firade med köttbulletallrik och liten fick klämma en hel glass. Det var en BRA dag dvs.

Handlingen bestod av smått och stort till Majas rum. Superfint blev det och finare ska det bli ikväll. En ny fönsterbräda ska upp och gardiner skall sys :)

Bilder kommer förståss!

Efter Ikea plockade jimmy hem oss när vi slutat. Men vi begav oss till Fullrö på en gång och gjorde även här lite fynd. Jag jobbade vidare på en present till en LITEN kär vän och måste nog påstå att jag snart är mer än nöjd. lite pill till bara ;)

Som någon sa:

"Man behöver ju bara Ikea och Fulleö"


Så smått

vårt sovrum är det som har artat sig längst. Där inne har vi tom börjat med detaljinredning ;) denna klocka var senaste inköpet.
gardinerna kommer med mormor imorgon :) och om allt vill sig kommer garderoben på plats nästa månad! Längtar! :D


Pics


Underbar helg!

vilken helg vi har haft. trots att den har kantats av förkylningar och kink.

Fredagen spenderades i soffan med film och vi var alla trötta efter veckans arbete.

I lördags var vi ÄNTLIGEN hemma hos MyoMange, äntligen, för att vi inte har träffats på typ hundra år nu för alla ska vara sjuka jämt. Men nu så. Massa mys och barnen fick leka lite :)

Söndagen startade hos MyoMange den med medans Jimmy spelade match. Sen åkte vi och handlade och lagade god söndagsmiddag som vi njöt av tillsammans med Märta och Joel. Riktigt riktigt skojjit.

En härlig helg som jag tänker leva de kommande dagarna på jobbet då jag med all sannorlikhet kommer vara SLUT pga sömnbrist. maja är hostig och sover inte. Men Men det är sånt som hör till livet I guess ;)

veckan som kommer bjuder på massa massa mysigt den med. Återkommer.


Ledig onsdag nummer 2

Ledig onsdag idag.

Karin och Jossan var här och förgyllde den på bästa sätt. Tillsammans med sina småttingar förståss. Lilla "I" på bara 1,5 vecka. Förstå att dem varit så små!

Maja har haft en mindre bra dag so far tyvärr. Hon kommer inte till ro ens efter TVÅ försök i vagnen och ett i hallen. Nu ligger hon i sin säng och det verkar inte gå bättre där. Fast hon är trött så hon nästan trillar ihop.

jobbigt.


När/om barnet somnar ska jag ta mig ner och röja upp efter lunchen samt äta mellis. Men det verkar som det får dröja ett tag till.

Hoppas innerligt att det inte är sjuka på gång.

Påväg

Sitter och utför den dagliga morgonritualen. Gröt och blogg-läsning. Ska snart bege mig ut i kylan och tassa mot tåget.
Maja är inne i en nattlig krångelfas. igen. Hon drömmer antagligen mycket och både pratar och gråter och vaknar flera gånger varje natt nu. Hoppas på att det snart går över för nu när vi båda jobbar så tvingas man ju dela på nätterna trots att man ska upp tidigt. Så kan det vara.

Ikväll har vi avdelningsmöte och jag jobbar därmed till obestäm tid. Men så imorgon har jag ledig-onsdag och vi funderar på vad den ska innehålla denna vecka? Ska klura på det under dagen.

Nej, dags att asa med mig alla mellis och lunchlådor och bege mig som sagt. Brr!

Namn-nappar

Nu har jag klickat hem iallafall 3 stycken Nappar med Majas namn på. Börjar med tre. som får stanna på förskolan.

Lappar till kläderna är också beställda, som man enkelt stryker på och som en sann förskollärare LOVAR jag att namna ALLT som skall med till förskolan. Allt!


Lite lite grönt

Fick en söt "inflyttningspresent" av I med familj som var här förra lördan. Dem är nu planterade och vi kan väl konstatera att de små små spröt som kommit upp är det enda gröna som finns i vårt hus för tillfället.




Första Hemma-onsdagen slut.



Det blev en såndär bra dag idag. Precis som jag tänkt :) Ett glatt barn och en massa mys och bus. Vi premiärade disken idag. Eller tja, maja gjorde. Det var superkul. och slutade GIVETVIS med ett dopp i diskhon. Fick mängder med söta bilder på en liten blötfis som INTE ville kliva upp. tror hon "badade" i nästan en halvtimma. Sen fick russinet kliva i badrocken och äta ett par Majskrokar.

Och hur det gick för pappan idag?
Bra och inte alltför trött faktiskt.
Nu myser vi o soffan och planerar vad vi ska göra med ALLA pengar vi kommer få nu när BÅDA jobbar. HöHö ;)


Hemma

Idag är jag hemma. Mina föräldrarlediga onsdagar har härmed börjat. Vilken lyx.
Dagen har varit lugn. Lite morgonmys i sängen. Liten promenad. Lunch och nu sover barnet i vagnen. Jimmys första dag på jobbet idag och han jobbar till 18. Imorgon kommer Moster vara hemma med Maja, och likaså några veckor framöver.

Lycka ♥

(Att jag är dödsförkyld tänker vi inte på idag)

RSS 2.0