Håbo?

Billigare hus.

Många förskollärartjänster.

En bit längre bort men ändå nära till Uppsala.

Natur och vatten nära allt.

Hrm..

JAG MÅSTE TA KÖRKORT SNARAST!

"Som en bal på slottet"

Som en bal på slottet.
Det finns inte ord för hur vackra brudparet var!
Tack för en fantastisk kväll!





Imorgon!


Fika med Karin

Ska strax bege mig ner på stan, hade tänkt att jag skulle cykla ner en av träningsvärken att dömma i vaderna blir det nog bussen. Vi cyklade ju faktiskt 1,2 mil igår inom loppet av två timmar. Så jag anser att det är ganska befogat. Men vi får se. Det blåser en del idag också... Men kanske...

Nu ska ja in i en dusch och ge mina minstinar lite mat. Sen bär det av!

Hjälp!

Jag vill ha en ny header!

men jag saknar lite kunskap och nåt bra program!

Nån som har lust att hjälpa?

Hemklickat

Ellos hade rea såg jag och det...

Blev en liten shoppingtur här hemma i soffan just.
4 T-shirts till Jimmy
2 BH:ar till mig för 38(!)kr styck. - SKITBRA
5 par hotpants för 32(!)kr

och två bäddset som vi verkligen behövde! Fick ett röd och vitrutigt av pappa och åsa i julklapp ett år och dem är såå sköna att sova i. Nu lyckades vi hitta samma fast blåa. LYCKA!




Cykeltur

Nu har jag varit och visat min lägenhet för de som skall flytta in där efter mig. Jag och älskling tog en cykeltur ner på stan, det är 6km enkel väg så man blev minsann rätt trött när man kom hem. Sent blev det också, annars skulle jag åkt hem till Elena och hängt med tjejerna ikväll. Men jag måste verkligen hjälpa Jimmy och städa lite här hemma sen är jag TRÖTT också...


Igår var Märta och Simon här och grillade och hade super mysigt. Det var kanon, tyvärr hade vi så trevligt (eller tyvärr och tyvärr, hehe) så jag glömde helt kameran.
Märta o jag förlorade grymt i kubb, sen spelade vi "Scene it" på Xbox det gick inte bättre där... hehe... KUL hade vi iallafall och jag hoppas det blir en sån här kväll snart igen!

Kvällen avslutades med Jackass... och en massa skratt... dem e fan inte kloka!

Massa nytt ljud

Det blev det översta paketet från LG. Bra system för bra pris. Jimmy har kopplat och hållit på nu nån timme och jag sitter och beundrar det faktum att samtliga elektronikprylar jag har nu faktiskt kommer från LG.
 (förutom plasman i sovrummet ) Vardagsrummet blev SÅ fint och akvariet är rent och passar skitbra på sitt nya ställe!

Det bästa med DVD:n som tillhörde var att man fick med en iPod-docka som man kunde koppla direkt till alla högtalarna. Perfekt eftersom man ju faktiskt har all musik på den och inte på CD skivor (iallafall jag).

Nu är klockan tre och jag ska snart sätta fart med lite städ, klockan sex kommer älskade Märta hit tillsammans med hennes Simon. Grillat, vin, kubbspel och film står på schemat. Jag börjar redan bli hungrig!

Hemmabio

Vaknade redan halv nio idag. i väntan på att Jimmy skulle vakna åt jag frukost, kollade på skräptv och besätmmde mig för att jag VILL köpa hemmabio idag. VILL VILL VILL. hehe. Onoff verkar det luta åt nu eftersom vi handlade TV:n där tidigare i år och vi är så nöjda med Onoff överlag. Media Markt känndes inte helt hundra.

Nu är frågan: Två golvhögtalare eller fyra?

Det lutar lite åt de på översta bilden... men frågan är om vi får plats.... hrm... gruff...

GUPPYS SKÄNKES

FLER GUPPYS... en av vpra mammor, som också fick den förra kullen har fått inte mindre än 29st bebisar. Nu ligger dem och snusar i den avskiljare som vi köpte sist.

Några av den förra kullen skall få följa med mig till jobbet när jag börjar igen.


MEN OM NÅGON VILL HA GUPPYS SÅ FÅR MAN GÄRNA KOMMA OCH HÄMTA NÅGRA!

(Mamma är gul och pappa blå eller röd... kan nog bli fina färger)

Utflyktsmåndag

Började dagen med att sova till typ tolv. Så länge har jag inte sovit sen jag pluggade. Det blev Harry Potter maraton igår, med besked. vi såg ALLA filmerna och därmed satt cvi uppe till klockan var TRE. galet!



Efter lite frukost och pyssel här hemma bestämde vi oss för att åka och kolla efter Hemmabiopaket. Lättare sagt än gjort det. Åkte tom till Media Markt i Barkaby, men det gick inget vidare.

Får ta nya tag nästa vecka.

När vi kom hem var det dags att städa akvariet, vi passade på att flytta det också. Till den vita skänken i vardagsrummet eftersom högtalare kommer att ta upp platsen där det stod innan. Det blev skit bra. Förutom att en av grodorna självklart hoppade ur skålen och BAKOM skänken... Jimmy pillade fram den med en tumstock och var måttligt road, jag skrek mest.
Grodorna och fiskarna är fina att titta på men fy så äckliga när dem ligger och sprattlar där dem inte ska va.

(Grodan överlevde iallafall)

Mysig lördag

Gårdagen började med att vi åkte ut till Siggefora för lite bad och sol. Där ute träffade vi Jimmys syster Åsa och bror Patrik med barn och familj. Lilla Alwin var med också så jag passade på att snusa bebisnacke ett bra tag! Mys!
Det var rätt varmt i vattnet och jag trotsade mina fobier över att bada i sjö. När jag fick låna jimmys pappas "foppa-tofflor" så blev livet i vattnet betydligt enklare. MÅSTE INVESTERA I ETT PAR SÅNNA!

sen var det vattenkrig, grillning och kubb innan vi åkte hem.

Jimmy droppade av mig hos Märta direkt och kvällen spenderades där med lite cider, mycket trevligt sällskap och winnerbäck till Simons fantastiska gittarrspelande. Love you girls!

Världens bästa lördag!

Idag regnar det och planerna på att kolla på Harry Potter filmerna hela dagen låter inte alls så fel!


Muffins!

Jimmy är och fiskar med Matte. i regnet just nu. Jag är hemma och bakar muffins av blåbären från igår. Några av dem iallafall. Tina är här och Putte & co är påväg.

Det luktar nybakat och jag är SUGEN!




Tack mamma för förlovningspresenten! Som jag har velat ha den länge då! love you!

Skogspromenad med Jimmy o Tina

Nyss hemkommen från skogen! Här ska det bakas paj och göras smoothies och muffins och .... MUMS!


 (ca. 5 liter) !


Fiskepremiär igår

Första fiskedagen på semestern. Tro det eller ej. det var TRE veckor sedan vi hyrde båt nu och begäret var påtagligt. Här hemma var det nästen helt vindstilla men väl ute på sjön fick vi hålla oss i Dalbyviken för det blåste som F*N...

Vi funderade på att åka hem men framåt eftermiddagen blev det bättre och det blev ett par borrar. Jimmy fick den största för dagen typ, tyvärr var det en BRAX. En gädda fick jag, men inget alls att skryta med.

Sen fick vi en FÅGELUNGE. ett tu tre kom den ner dimpande i vattnet och åkte in under båten! Efter en ädel räddningsakion hamnade han på land igen, men han ville inte alls kliva av Jimmys hand så vi blåste lite på honom och när han torkat lite till så klev han av...


Verkligen FÅGEL FISK(E) OCH lite MITTEMELLAN...


Igår: Snusa Bebisnacke






Liten heter Alwin, men jag vet inte om han stavar med W eller V.
Fantastisk.

Lite sol

Idag är det faktiskt soligt här. det blåser lite. Men jag som inte fått fiska på snart TVÅ hela veckor känner mig duktigt sugen. Varför kan det inte vara vindstilla för?!

De sa regn senare idag, lite regn har ingen dött av och det brukar sluta blåsa då.... kanske blir det fiske....

Annars kommer kanske Putte och barnen ner en sväng sen idag. Hade varit mysigt. Leka lite med Ludwig och Malwia.

Nej nu blir det morgonkaffe ute på den blåsiga balkongen.

Mysfredag

Har just kommit hem efter en lång dag med massa trevligheter. Började dagen med att åka till Stockholm och träffa älskade Lina och Lotta. Hur trevligt som helst. Bröllopsprat. Bara 2 veckor till Lotta blir Fru...
Jag har inhandlat klänning, eftersom det är frackbröllop. En mörkblå med pärlor på, axelbandslös. Foto kommer senare, den är hos sömmerskan nu.

När jag kom hem hade min kära sambo städat hela lägenheten vilket behövdes big time... DUKTIG. Vi gick över till Putte (Jimmys bror) och Sandra och hälsade på det lilla nyskottet Alwin. Tio dagar sedan han föddes och mitt fina försök att byta blöja resulterade i en nerkissad Sara, hans lilla rumpa drunknade tom i den minsta storleken av blöja som fanns så det tog lite tid. och då blir ju lillen kall om rumpan och då kom det kiss. Överallt. Haha. Jag fick snusa bebisnacke medan Ludwig och Malwia tränade på att cykla utan stödhjul med pappas hjälp utanför.

En supermysig dag helt enkelt. och Solig dessutom. Dem säger regn imorron men jag hoppas dem har fel!

Förlovade!


Kolmården





Kålmården. 29-30 juni. Första semesterveckan började med strålande värder och djurparksbesök. Vi bodde på Vildmarkshotellet med utsikt över sjön. Så vackert. Efter första dagen i parken checkade vi in på hotellet vid fyra, badade i relaxavdelningen och njöt av vin och öl ute på terassen mot sjön. Sedan var dt middagsdags. Grill buffé med ALLT man kan tänka sig. de hade räkor till förrätt och jag tror jag åt hur många som helst. Grillad ryggbiff var nästa favorit. Sen - SOVA!

Andra dagen såg vi sälshowen som vi missat första. Sen Tropikarium och till sist safariparken med bilen. Sen åkte vi hem och tänkte att det skulle bli skönt att sova i egna sängen, eftersom mamma o Lasse varit här helgen innan vi åkte...

Men att sova i sin säng nån längre tid blev det inte tal om.... :)


(Och självklart stavade jag fel på bilden ovan...)

hem och vända

kom hem igår vid sex. Kollade destination för att se om priserna på sista minuten ändrats. det hade dem.


Så nu åker vi en vecka till GREKLAND... Thassos.... planet går om två timmar!


Ses om en vecka!

RSS 2.0