Söndagsutflykt

Idag blev det En liten utflykt till typ alla sportaffärer i jakt på bandysticka till sambo. Ganska okul. Men jag fick lite Ikea som belöning, handlade inte ett smack, inte ens ett litet ljus :) det du!



hade på mig min rutiga kjol idag, vilken jag för 6 veckor sedan inte kunde knäppa. Lite kul.
Svårt för mig att se att det händer saker och de flesta runt en träffar man ju hela tiden så det är svårt att se sådär.
Nåväl, kjolen fick jag på mig och då blev jag glad.
GLADSÖNDAG.

Imorron... måndag... 8-18 på jobbet...


Gränbycentrum och bilspaning

Idag vaknade jag hur tidigt som helst! klockan är bara 10 över 8. Galet! Igår var jag och fikade med Märta, Jessi och Elena. Elena flyttar till Kalmar och pojken sin i september :(
Kom hem och lagade mammas senaps-gryta på VV-vis såklart. Mums! Sen slappade vi i soffan och tog en tur till Gränbycentrum. Inget inhandlat dock. Så idag ska vi tydligen åka och kolla efter innabandysticka till sambo.
På vägen dit och hem spanade vi på bilar...

Som bekant har Nissan lagt av mer och mer och det börjar bli dyrt att reparera henne.  Bilen är typ 10 år och alla orginaldelar går sönder. Bromsok, bromsskivor, stötdämpare, nån sändare till ABS.... listan kan göras lång. och istället för att släga ut en förmögenhet på en bil som ändå är en liten bil och en äldre bil funderar vi nu på att byta bil. Såklart är det Jimmy som får stå för och bestämma vad som ska vara I bilen, motor o liknande, miltal, årsmodell...



Jag vill välja färg... valet står just nu mellan en Volvo V70 och en Audi A4. (Kombivariant dådå, vilket ju Nissan även saknar)


årsmodell 03-04 nåt. max 15000 mil. volvo eller audi.





mm.. Nu lär der kluras och kollas och rekas och ändra sig hit och dit i fler månader innan vi är med ny bil. Men det är väl sånt som hör till...
Banken på tisdag iallafall, då kommer vi få mer info om en massa saker. Det känns bra. Och en Internetdosa till Jimmy... Efterlängtat!


Vecka 6

Vid Nybajsad morgonvikt sa vågen:



Totalt.


Underbart. 0,4 Inte mycket ner denna vecka men trots mens och skit så anser jag att det var bra!
Nu väntar snart fika med tjejerna i stan vädret ser lite småjobbigt ut så det får bli bussen. Men NÄSTA vecka ska jag cykla till stationen igen för nu är min förkylning bra igen.
Städat hemma har jag gjort också så nu kommer älskning hem till fint hus efter jobbet, sara=bra sambo

Hejsvejs!


Lördag

Älsk skulle till jobbet idag för han har sin cp-vecka denna vecka. Jag ska träffa tjejerna och fika vid 12 fram tills dess tänkte jag vara lite extra duktig här hemma. en städvända hade varit bra.

Ja jag ska nog sätta fart!


VI ÅKER TILL THAILAND!

Den 2/3 lyfter vi. Landar i Khao Lak några X antal timmar senare. På Emerald Beach Hotel närmare bestämmt. Uppgraderad flygklass och frukost buffé. För ja, X antal tusenlappar.

Fy fan vad jag längtar!


svårt

Svårt svårt svårt det ska vara att boka resa då! Det finns ju galet många platser och alla verkar lika underbara. Men ikväll när Jimmy kommer hem så SKA det minsann bokas. Det är hög tid nu... eller tja... JO... boka boka boka...


och imorron är det fredag!

Lilla snigel...

Jossan på jobbet extraknäxker med homepartys. ett märke som hette Me&I. Gudomligt söta barnkläder från liten till stor. Allt i ekologiskt bomull.

Jag ville köpa snigelbodyn. Jimmy sa nej. Jag nynnade på "lilla snigel" hela kvällen.




haha.

man kan väl få köpa den bara för att ha? eller?

:-P

ska den se ut så?

Kattungar är ju bara det sötaste som finns. Här hemma väntar vi på Att Sid ska bli på tjocken för vi vill ha en kull..

Hahaha men kolla denna... jag har ärligt svårt att avgöra om den är sötast i världen eller fulast... hahaha



 



Hihi, nej men nog är den för jävla söt ändå.. tussen

Spanar rundor

Nästa vecka bokar vi vår resa!
15 dagar i Thailand. avresa i mars 2010.
Här är ett av hotellen jag är mest sugen på. Det är sååå svårt att välja!


Torsdag

Nu har jag lyckats checka av två jobbiga kvällsgrejjer den här veckan. APT i går. Studenthälsan idag. Nu är jag därmed rustad med nya p-piller för ett halvår framåt. Man kunde nämligen dela receptet och hämta hälften nu, sen fick man behålla andra delen av receptet. Mycket smart anser jag eftersom det då känns mycket billigare i kassan om man delar det på 2. Bra bra.

JImmy är och meckar med bilen. Byter bromsklossar och bromsok. Kanske tom stötdämparna om de lyckas få loss de gamla den här gången. Jag är hemma och lagar mat. Genusanalysera den ni!

Inskolningarna på jobbet är egentligen över men det är tufft som attans. De små som kommit är ju bara så... små... jämfört med barngruppen i våras liksom. Fast underbara. var och en.

Nu ska jag göra mammas kycklinggryta på VV vis. MUMS!

på jobbet

Efter gårdagens Hysteriskt 14 timmars långa dag på jobbet är man här igen. Känns som man knappt hunnit vara hemma...
LIten förmiddagsrast nu sen drar vi igång med lite arbete kring "jaget" med våra minsta barn. första "grupparbetet" sedan inskolningen. Känns bra.

Ställde mig i smyg på vågen i morse också. minus 0,9 och det är "bara" onsdag. Nu SKA jag hålla mig till söndag. hihi. Kul.

Thailand väntar och jag ska vara skitsnygg i min då nya bikini :-)


ÅNGEST

Thailand. javisst. Kul. VACCINATION TVÅ GÅNGER INNAN AVRESA. mindre kul. desstuom kostar det multum.

Det skulle helt seriöst kunna få mig att skippa resan och åka till typ danmark istället.

Usch.


Ny vecka

Imorron börjar viktväktar vecka 4. galet att det gått halva tiden nu. lite mer än fem kilo har jag gått ner nu. Skönt! helgen har dock INTE vigts åt att räkna points. härn har vi ätit gott och druckit vin och grejjer. bra att kunna göra det iallafall...

Nya tag imorron. nu ska det cyklas till jobbet och jag ska verkligen ligga i. så får vi se nästa söndag om det ger resultat :)


Nästa vecka bokar vi även resan till THAILAND. med avresa i februari 2010. UNDERBART!

Nu blir det sängen!

Mitt stora Gos


Förra helgen

Förra veckan var vi hemma hos Matte och Mickis och grillade tillsammans med annat trevligt folk. Vi åt god mat, spelade Volleyboll och tappade bort en plånbok.

Jimmy visade sin styrka och drämmde in bollen i världshistoriens tjockaste och tätaste stråk av taggbuskar. Tog ett bra tag innan vi fick ut den. Peter hjälpte till med filten om sig. Hjälpte föga. Undrar om Jimmys plånbok ligger där inne nånstanns. We'll never know...



ETT ÅR

Idag har är det exakt ett år sen jag och Jimmy träffades. Det har hänt en hel del detta året och jag ser fram emot många till. Skulle tom våga tippa på att det under kommande år händer ÄNNU mer stora saker..

När älskling kom hem från jobbet igår fick jag en superbukett med rosa rosor och vita prästkrageliknande blommor. Till det ett gulligt kort. Tack snygging!



Fotopyssel

Igår kom fotona som jag framkallade! HUR snabbt som helst. Helt lycklig för nu kan jag äntligen uppdatera vårt rese-album och ännu bättre. Fixa fotohyllan med ramar som stått tomma i hallen i nära ett halvår nu. bättre sent än aldrig. Så det ska jag mecka med idag. Jag tror älskling ska mecka med bilen för det är fint väder.

Sen kanske Matte o Mickis kommer över en sväng ikväll. hade varit trevligt :)

Klockan är bara 10 över 8 så jag hinner nog med en del innan min snusmumrik till sambo vaknar. Jag vaknar ALLTID tidigt på lördagarna efter en vecka på jobbet, det slår aldrig fel...söndagarna däremot kan jag sova hur länge som helst. vilket ju är obra eftersom man vrider på dygnet lagom tills man ska jobba tidigt igen. osmart.


På båten ut till Thassos...

Fotoframkallning

Igår klickade jag hem lite foton. man fick 100 gratis på Fujifilm.com

Beställde 2 förstorningar från Grekland också och 123 foton blev det.

För 104 kronor.

Lagom






Magkänsla

Dem ringde igen från Trollskogen. Ville att jag skulle komma på en andra intervju. Det står mellan mig och en tjej till. Pratade med min chef om det hela men min magkänsla säger att jag ska stanna på Tallbacken. Som ju är en arbetsplats jag fullkommligt älskar. Jobbigt ibland. Visst är det så. Men många dagar känns det inte ens som jobb. Det är helt fantastiskt.

Så beslutet blev att jag tackar nej till Trollskogens erbjudande, fortfarande väldigt tacksam för att jag fick komma dit och att de verkar tro på mig.

Men iallafall.... i detta nu tänker jag lite på min magkänsla.

Utbildningsdagar

Stängt igår och idag. Gårdagen spenderade vi i en VARM föreläsningssal. Matematik i förskolan var ämnet. Mycket intressant. Men för kass luft för att man skulle orka vara på topp hela dagen.

vi har köpt en ny matta till köket. Fixade och trixade dit den igår och det blev riktigt bra. Tänk vad lite matta kan göra med ett rum!

Jag fotar sen.

Annars är det inte mycket på schemat. Inskolningarna börjar i veckan så det är väl lite lugnet före stormen... Slänger upp lite bilder från helgen och på köket när jag kommer hem ikväll. Om jag orkar dvs. annars får det bli imorron, jobbar trots allt till sex idag.

Ha det bra!


Grattis Vännen

idag "Fyller" min Emy år! Grattis gumman hoppas din "födelsedag" blir toppen!





Anställningsintervju imorgon

fanns ETT jobb ute under sommaren. ETT. tänkte att jag kunde väl söka det även om jag sagt att jag skulle vänta tills jag verkligen visste hur det skulle bli på Tallbacken. I onsdags så ringde rektorn och ville att jag skulle komma på intervju.

Plötsligt blev livet sådär stressigt igen, jag VILL ju vara kvar på Tallbacken. Men samtidigt VILL jag ha en fast tjänst.

Trollskogens förskola ligger i Alsike det innebär att jag får cykla från stationen i Knivsta, Eller ta buss då. Men det känns som att cykel känns bäst... Det är säkert många som sökt med tanke på att utbudet var klent under dessa månaderna så att få komma på intervju känns ändå som en bra grej! Mitt CV funkar ju iallafall!

En sak i taget också. Fast jobb ligger först på listan, sen kommer nog saker och ting hända här hemma.

Uppsalahem ska ju vara så snälla att låta oss börja betala för vatten också, känns mindre kul att betala närmare 6000 i månaden för en tvåa i Gottsunda. Jag trivs som fan här men iallafall, det känns surt. Så vi har börjat titta på möjligheter. Men som sagt. en fast tjänst först tack...

Sen får vi ser var det blir.


Tillbaka på Tallbacken

Öppnar idag. Än så länge inte ett enda barn. frukosten står framme och det känns lite som om man aldrig varit härifrån. Längtar efter barnen nu. Kommer nog bli en hektisk men rolig dag....

Hittade såklart inte mina nycklar imorse heller. jag som hade tänkt cykla. Letade som en tok i 20 min. sen hittade jag dem i lilla facket på nya väskan. Kul. måttligt kul. I all stress glömde jag min matlåda...


Invägningsdag

En vecka med viktväktarmat och idag var det dags att ställa sig på vågen!



Det är inte klokt! Jag fick väga mig tre gånger för att tro på siffrorna!



YAY!

Ett litet Skrutt

Eftersom vi ändå är inne på smått... här är nåt annat mindre i storlek....


Lilla Lilla Syster

Allra käraste syster (lilla stora lillasyster) haha.. hängde ni mer där?




Hihi, så söt!


Old Pics


Hittade en massa gamla foton i datorn. Tänkte dela med mig lite!





Överst i röd klänning är jag på min studentbal på Bäckaskogsslott. Mamma hade köpt tyget i Indien och jag fick den uppsydd. Tjusigt värre. Håret gjorde jag hos Fia om jag inte minns fel.

Till höger om den bilden är jag på 70-tals fest med Marre på Pharmen. Att vi drullade bort två kameror och en mobil säger en hel del om den kvällen (även saras ögon) haha!

Sen är det jag i studentmössa!

Bilden brevid är jag på min 18-års dag. Breviod mig på sängen sitter Emma men jag vågade inte riskera vår vänskap och lägga ut bilden på henne också. Men den kommer nog figurera nånstanns i framtiden. höhö.

Under har vi en grynig bild på 14-is sara. tagen på Oxhagsvägen i mitt VÄLDIGT blåa rum där.

Nere en bild från 2005 och jag undrar vem tunnisen på bilden är...... hrm.....

Ny mat

Det bantas hemma hos familjen Lidén/Jörgensen. Har dragit igång med viktväktarprogrammet sedan en vecka tillbaka. Det är dags att ta ett ryck och äta lite bättre mat. Då är VV i säklass bäst! Man får äta vad man vill och man är mätt HELA tiden. Vilket ju såklart är viktigt. vi har lagat massa nya recept denna veckan. Favoriten var Den tropiska Kycklinggrytan som vi åt i onsdags. Måste bara dela med mig av receptet! MUMMA!


Imorgon blir det "invägning"

RSS 2.0