Lördag 11-03-26

Som jag sagt så har Maja nu vuxit ur nästan alla sina kläder i 68, byxorna passar fortfarande men bodysarna har börjat strama i benen och det känns väldigt oskönt. Så igår begav vi oss först till Thun's ett outlet på Länna-hållet. Plockade upp Matte på vägen, kom på att vi glömt packa ner nappflaska till maja så vi fick stanna på Ica i almunge, där hade dem bara NAM-flaska med napp steg 3 (stort hål) köpte den & den funkade INTE ALLS. hela maja blev blöt och hostig. Stannade på nästa pytte Ica. köpte ytterligare en NAM-flaska, en likadan som vi gav bort tidigare. nu kunde iallafall Maja käka. Men rätt okul att lägga 120 spänn på 2 flaskor som vi inte gillar :(

Nåväl.

väl på thuns kom vi på att det var löning och kom fram till att vi inte ville stå i den milskånga kö som detta medförde. Vi åkte mot Uppsala igen. Hängde i Boländerna istället. Lindex o Kappahl, som alltid bjuder på bra basplagg till Maja gjorde så även denna lördag.



Jag fick även en kupong i Libero-paketet där man fick ett par babystrumpor gratis vid köp av ett barnplagg. toppen! Dessa är de BÄSTA strumporna dem sitter på plats en hel natt här hemma. Perfekt!

Vi betade av Babyland, Barnens Hus o babyproffsen. Hittade en vagn vi ska köpa i veckan och Matte fick prova sitta i en stor babysitter på Babyproffsen ;)
En gåstol till maja hittade vi där också. för 349:- kändes tillräckligt billigt för att vi skulle skippa blocket så den slog vi till på. Hon diggar den till tusen. Och jag gillar att den är svart o röd. inte så prålig o rosa o glitter o allt det där som många var. Spelar gör den också. vi har tagit ut batterierna. för tillfället :)
Hon har inte fått kläm på att hon kan röra sig fram o bak i den än men det kommer nog!



Kvällen avslutades med Middag här hemma tillsammans med Matte o Mickis, vi åt baconinlindad köttfärslimpa med god sås och pressad potatis. till efterrätt invigde jag våra små pajformar som jag fick av mamma i present. blåbär, hallon, björnbär, jordgubbar och så smuldeg över. Enkelt o gott.

Det var en supermysig Lördag och vi stupade i säng. Sov som stockar och det var Jimmys tur att ta natten. jag vaknade bara en gång av Maja och undrar om hon sov resten eller om jag inte hörde (!?) henne. Jimmy sover fortfarande och maja snarkar i soffan brevid mig. Det är sol ute och jag ska in till stan sen o träffa bästa Lina ♥


Kommentarer
Postat av: ia

Tips med leksaker som låter:

Skruva loss luckan där ljudet kommer ut och tejpa för alt. stoppa igen med papper.



Går inte det att skruva upp nån lucka så funkar det kanon att bara tejpa för där ljudet kommer ut.

2011-03-27 @ 14:21:35
URL: http://soslivet.blogg.se/
Postat av: Becka

Var 349:- ordinarie pris?? Jag vill också köpa en gåstol. Men har hittills bara tittat på blocket.

2011-03-27 @ 20:22:28
URL: http://denyngstaavfem.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Man ska ju koka flaskorna innan man använder dom!?!?!?

2011-03-27 @ 21:31:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0