Nu firar vi!

Ser att inläggen nedan har hamnat lite i oordning. men kontentan har ni nog greppat vid det här laget. Vi har alltså köpt vårt efterlängtade radhus! :D
I oktober flyttar vi till Storvreta!

Besiktningen gick problemfritt idag och ikväll firar vi!

Kommentarer
Postat av: Becka

Om du vill få dem i den ordning de är skrivna kan du ju ändra publiceringstid... Som om alla inlägg är tidsinställda i förväg.

2011-07-19 @ 15:18:20
URL: http://denyngstaavfem.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åh vad roligt för er!! =) Grattis!!! kram

2011-07-19 @ 16:10:57
URL: http://emelietollin.blogspot.com
Postat av: Mia

Va kul!

Minns när vi flyttade till vårat hus. Vi behövde renovera också men tyvärr så tänkte vi inte på att låna upp så det täckte allt. Känns fortfarande som om det alltid är något som behöver renoveras. Så smart att göra allt på en gång.

Jag skriver minna inlägg anonymt, du känner mig inte och jag har ingen blogg,(min son är nästa lika gamal som Maja och därför trivs jag väldigt bra hos dig;) de andra bloggar jag läser brukar svara på sina kommentarer här, alltså under inlägget där vi som läser svarar. Har jag kommenterat brukar jag alltid kika bland kommentarerna för att se om man fått ett litet svar. Ett lite tips, och ingen blir gladare än jag då jag ser att du har läst vad jag har skrivit. Ha en fin dag!

2011-07-20 @ 11:41:12
Postat av: SARA SVARAR! :)

SV till "mia":

Vad kul att du trivs hos oss! det var ju smart att jag inte tänkt på det tidigare. numera ska ja alltid svara i samma inlägg som kommentaren finns :)



Vi har nog inte heller tänkt att låna upp allt. men som du skriver så kanske det är en ide att fundera över. så man har iallafall ekonomisk möjlighet att "få undan" mycket på en gång! Det känns mer än spännande och det kommer nog bli en del husprat i bloggen framöver. tips mottages såklart mer än gärna ;)

Hoppas du också haft en bra dag! :)

2011-07-20 @ 18:48:25
URL: http://smileysara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0