Happy day!

solen skiner ute och det är inte så kallt. vi har just kommit hem från BVC och en liten runda på stan.
BVC-Lars konstaterade vad vi misstänkte här hemma angående Majas navel. Hon har fått navelbråck. inget stort (än så länge) men det kan växa. Det hela beror på att magmusklerna inte är på plats ännu (eftersom hon ju inte sitter eller använder dem något nämnvärt) detta kan göra att det bildas ett litet mellanrum där tarmen liksom pressas utåt och då får man den där lilla utbuktningen på navlen. Det är inget farligt, gör inte ont och kommer med största sannorlikhet at försvninna när hon börjar använda magmusklerna mer iom att hon växer till sig alltså. så så var det med det. Jag är inte det minsta orolig men det är ju alltid bra att få det kollat! majas navel är den sötaste i världen med eller utan "bulle" på :)

Nog om det.

I brevlådan låg det en present från Lilla-moster. En jättefin teckning och fler dreggel-lappar! TACK! :) ska fota den fina teckningen sen och visa (ledtråd: den är rosa och knubbig, hehe)

På stan inhandlades lite tyger och sytråd. Nytt projekt påbörjas alltså inom kort. Vikrningen går fressten frammåt den med. 12 rutor är vi uppe i. så det är väl en så där 30 kvar ;)
kikade lite på rean också och hittade två bodysar från FIX till Maja för 15 kr stycket. Något fint till mamman fick följa med hem också!

NU: LUNCH!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0