Dopet och Bröllopet

Först och främst vill jag tacka igen för alla JÄTTE fina presenter till Maja på hennes dopdag. Det är inte klokt vad den lilla pärlan blir bortskämd :)

Det var varit en VÄLDIGT händelserik helg som började med att Pappa, Åsa, Sofie och Samantha kom i fredagskväll efter att ha trotsat ovärdret och kört bil genom halva Sverige. Vi åt mat och sen blev det massa Maja-bus och kvalitetstid resten av kvällen. jag och Samantha bakade muffins inför lördagen och dem blev sååå fina. tur man hade experthjälp!

På lördagen sen efter att vi vaknat och busat ett tag till så kom Mamma och Lasse med tåget från Stockholm. Förberedelserna var i full gång och maja sov som en stock. det var smink, klädsel, stryka, baka tårtorna... osv...

Sen bar det av till kyrkan. Sofie blev fadder och Samantha hjälpte till att hälla upp dopvatten och dela ut sångtexten inför bröllopet som alla var ovetandes om!
maja skrek en snutt men tystnade så FORT hon fick vatten på huvudet, hon trodde väl att hon skulle få bada. Hon älskar att bada vår lilla fis! :)

handpåläggning och sista psalmen som var "gud som haver barnen kär" fast med melodin av Blinka lilla stjärna. Fint! Den andra pslamen var klassikern "Tryggare kan ingen vara" jag tycker verkligen om den psalmen och den sjöngs även på mitt dop.

När dopet var klart delade Sami ut lapparna med första sången inför vigseln och den henne "Bröllopsvisa" gästerna började skruva på sig och det gick upp ett ljus här och där. Prästen sa "och härmed har vi döpt Maja och nu ska vi fortsätta med vigseln mellan Jimmy och Sara"

Tårarna började spruta på familjen i bänkarna och alla drog efter andan typ. tror minsann dem blev ORDENTLIGT överraskade. Vigseln var också jätte fin och Maja blev hungrig mitt i men det avhjälptes av moster när hon fick leksaken av mamman ;)

Sen samaldes vi hemma hos oss, åt tårta, drack kaffe och öppnade majas presenter. Jätte trevligt och det var verkligen en tillställning PRECIS i vår smak. lugnt och stilla utan prestationsångest.

Tack igen allihop för en underbar helg!

Kommentarer
Postat av: Åsa styvmamman

Tack själva det är alltid lika skönt o avslappnat när man kommer upp o hälsar på er sen att det tillkom en överaskning gjorde inte helgen sämre massor med kramar ifrån pappa-familjen

2011-02-14 @ 20:11:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0