Surskånk utan sömn

Fan Fan fan den här dagen började inte alls på några sätt bra. Majs har vaknat var 20:e minut sedan klockan HALVTVÅ. hon knorrar och har sig sen bestämde hon att det var morgon, KLOCKAN 04! då bestämde mamma att det var det INTE och hon somnade tack och lov om, till 06. då var det bara att tända och gå upp. Vid åtta slocknade hon igen och även så mamman. 1,5h sov vi då. rekord för denna natten.

Möte med prästen klockan 13.15 ett stökigt hem utav bara f*n. Ni skulle på allvar inte tro mig om jag försökte förklara hur här ser ut! det är prylar prylar everywhere...

Men, prästen är iallafall väldigt trevlig och kyrkan är HELT underbar :) vi har genrepat dop idag alltså. Kikat var och hur vi ska stå och vad som ska sjungas. Fadder blir Sofie och Samantha häller dopvatten och tänder dopljus(?). Det är bra akustik i kyrkan, så Majas skrik kommer höras RIKTIGT bra! Kanske ska vi dela ut öronproppar tillsammans med psalmböckerna?

I eftermiddag ska vi åka och handla mat. och plocka upp madrass hemma hos Märta.

Nu sover majset och jag borde mer än VERKLIGEN plocka lite här..

Kommentarer
Postat av: Sofie

Tack för din kommentar och dina fina ord kring Tuvas hörsel...=) tycker att det vore tokcharmigt om ni vågade dela ut hörselproppar till dopet, haha! vilket minne:) hoppas du får sova bättre i natt!!



kramar

2011-02-08 @ 14:46:47
URL: http://litendelavmig.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0