Freeeedag!

Hurra! jag älskar fredagar. Ikväll vankas det rödvin och god mat. Runt lunch kommer faster Tina ner och tar en promenad med oss och sen ska vi pilla lite med foton och med hennes blogg. Skoj Skoj.

Min kära syster har i detta nu fått sin enkelbiljett mot USA. au pair ett helt år väntar och vi är jätte glada för hennes skull, samtidigt som vi såklart saknar ihjäl oss redan :( Men innan avresa kommer hon hit i samband med ambassadbesök nästa helg. wiho!

Ute skiner solen och det är blå himmel. Idag blir det en BRA dag!


OCH barnbidraget har kommit. Haha, vi har därmed lyckats överleva den här månaden också med att inte plocka ut många föräldrardagar alls (TVÅ i veckan!) Men det var tjärvt och vi kanske inte gör om det i flörsta taget. Brukar ju ta tre dagar och det blev en väldig skillnad i kassan ;) Meeen skam den som ger sig. förstå hur många dagar vi kommer ha kvar när Maja börjar dagis! (Ja emy, förskola såklart :)) Känns helt underbart det!


Maja är inne i en ny fas. Nätterna är mindra bra men dagarna är TOPPEN den där klängperioden hon hade är över och nu kan hon nöjt sitta i sin babysitter och pilla med leksakerna lååånga stunder. Det är underbar avlastning för min rygg och psyke för den delen, nu ser hemmet aningen mer städat ut och lugnet är mer påtagligt!

Tjipp!




Bild från Fikadejten igår. Mys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0