De bästa tipsen..


1. Miniformdroppar.
RÄDDAREN I NÖDEN. Maja hade magknip nära på en månad efter dropparna kom gasen ut och vi fick lugna stunder. och slapp förgås av skrikande bebis med ont. Den finns i stor och liten flaska! man TJÄNAR på den stora!



2. Ersättning på kvällstid.
Visst sinade mina bröst om kvällen men ACK så bra Maja sov om hon fick en flaska ersättning till kvällsmål istället för i sammanhanget "klen" bröstmjölk.

3. Meledas "uppsamlingshit".
PERFEKT att samla upp och spara den överflödiga mjölken i från det bröst där bebis INTE käkar.

4. Ersättningsdjungeln.
NAN-ersättningen är mildare för magen än Sempers. Iallafall om man har en känslig fis som Maja. För vissa kanske sempers funkar bättre, det finns även en variant på apoteket som är för ÄNNU känsligare fisar.

5. Doserare till vällingen.
att ha i skötväskan, måtta hemma sen är det bara att hälla rätt ner i flaskan. slippa en massa spill och mått och mög när man redan är smått stressad liksom. Finns på Ica för en billig peng.



6. Blöjor.
VÅGA PROVA de billiga märkena också, jag var "gestapo" på att jag ville ha pampers för dem "är bäst" men faktum är att willys egna funkade PRECIS lika bra. och priset? 69 mot 108. blir en JÄVLA skillnad på ett par månader.

7. Iskuber.
Till att frysa in bröstmjölk och senare även barnmatspure, om du gör egen eller ej kvittar. köp en lite större variant typ de i silikon på Ikea för de blir mer lagom som smakisar.

8. Sovsidan
vi envisades i början med att Maja SKULLE sova på rygg och hon nöjde sig med det först. Sen av en slump vände jag över henne på sidan och pallade upp henne med nalle i ryggen och magen för att hon inte skulle tippa ner i kudden, hon sov MYCKET bättre. Kom ihåg att vända sida och ställning under natten, hur skönt är det att vara tvingad att ligga på en o samma sida hela natten liksom..

9. Nappflaskor
Dr.Browns flaskor kostar mer men tar bort all luft som barnen lätt suger i sig och får magknip av. ventilen är aningen drygare att diska men det bildas heller inget vaccúm i dem. Mam har en variant också men den har ja ingen erfarenhet av. tips! köp inte för många flaskor i den lilla varianten upp till 120 för snart äter bebis mer än så och då står ni där med massa miniflaskor (som vi). nån liten är klart bra men satsa på större direkt.

10. Babysitter
Say no more.
Bästa köpet ever

11. Önska
Blöjor eller kläder i större storlekar. varar längre och minimerar risken för att bebis inte hinner använda allt.


Kommentarer
Postat av: Erika

Haha ja, verkligen! Värsta muskelberget ;)

2011-03-01 @ 00:25:39
URL: http://mylittlewords.se
Postat av: Sofie

Euroshoppers eller eldorados våtservetter är klart överlägsna! Dessutom en bra bit billigare än de andra jag provat.



(Extra plus i kanten får de då jag har för mig att de hamnade rätt högt upp/högst upp på något test för kemikalier och sånt.)

2011-03-01 @ 12:44:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0