Febrig fredag

Fredag. Klockan tio i tio ringde dagis för att för första gången meddela att Maja hade 38,5 i temp. Jaha, bara att kasta sig på tåget då och susa och hämta liten sjukling.

Febern hänger i men tillståndet i övrigt är det inget större fel på. Näsan rinner lite. Ungefär så. Hon äter som vanligt och dricker, efter förra rundan höll man nästan andan nu när köttbullarna åkte fram.

Men barnet äter. Jag tippar att det är vaccinationen som ger utslag. BVC-tanten sa att det tar 7-10 dagar innan reaktionen kommer denna gång. Jotack, det verkar ju stämma. Det märker vi imorgon.

Jimmy ska på Beijer fest men som den bästa pappan han är så KÖR han dit så att inte dagen imorgon går i bakfyllans tecken tillsammans med eventuellt sjukt barn och jobbig natt. Jag tror det kallas att vara VUXEN.

Två andra stora saker har hänt idag också. Men båda två får egna inlägg.


Kommentarer
Postat av: Louise

Ja usch dessa sprutor är så himla jobbiga. Tur att det dröjer några år innan nästa spruta kommer...tror det är runt 5 års ålder.

Izabella fick skyhög feber med kramper så det blev en tur i till barnakuten för 2 veckor sedan och där visade det sig även halsfluss OCH dubbelsidig öroninflammation.

Innan dess ögoninflammation....så hon har varit hemma i 2 veckor.

Nu hoppas vi på mindre sjukdomar.



Ha en fortsatt bra kväll.

2012-06-01 @ 21:15:07
URL: http://malmomorsan.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0