Vällingfunderingar

Jag undrar om Maja får för lite kvällsvälling, att det är därför hon äter mera fortfarande på natten. Det slog mig lite igår att hon fått samma mängd på 200ml ungefär alltid. Googlade lite och inser att väldigt många ger sina tvååringar mer välling till kvällen! Kanske rätt logiskt?

Så ikväll är det vi som drar till med en större portion och provar vad det kan ge för utslag!

Nu ska jag peta i mig min gröt och sen väntar en lång dag!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi ger 220 ml och har visserligen testat med mera (275 ml) men det har inte gjort någon skillnad på något av barnen. Nu har vi dessutom gått ner till 6 månaders välling till Joel (han behöver ha majsvälling för magen skull), men han har inte börjat äta på nätterna ändå.
Den stora skillnaden som vi har märkt det är när de har lyckats äta bättre på dagarna. Storebror behövde äta två rejäla mål per dag för att han skulle klara sig utan att äta på nätterna. För Joel verkar det räcka med ett rejält mål.

2012-08-14 @ 20:28:06
Postat av: ia

Hos oss är det 300 ml fullkornsvälling som gäller, ibland inte ens det, då är det en lite dam som säger "Mer!" och räcker fram flarran ;-)

Har hon ätit lite under dagen brukar hon få sin vanliga kvällsflarra när hon ska sova och sen en till innan vi går och lägger oss. Det verkar ge oss vuxna lite bättre nattsömn.

2012-08-14 @ 23:21:14
URL: http://soslivet.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0