Flygresan

Den 1/8 begav vi oss med våra knökade väskor mot Arlanda. Sofie var söt och körde oss dit för att även hämta oss när vi kom hem och på så vis slapp vi ställa bilen eller krångla med tåg och buss hem sen.
 
Allt flöt på smidigt i inchekningen köpte vi en sån där stor påse att stoppa vagnen i innan vi lämnade in den. den här gången hade vi turen att få låna en sittvagn till Maja som vi kunde ha med oss ända bort till gaten, Smidigt.
Vi tog oss förbi alla kontroller utan anmärkningar den enda vätska jag hade i handbagagdet var en sån där välling-tetra till Maja att ha under tiden vi lyfte. Den åts dock upp innan vi kom upp i luften och det gick hur bra som helst iallafall.
 
Att sitta med en snart tvååring i knäet i ett flygplan stort som ensardinburk var en prövning, förra året när vi åkte då var hon betydligt lättare och hon kunde tillomed sova i mitt knä. Inte denna gången. Vi slapp byta bajsblöja på både ut och hemresa denna gång iallafall, det tackar vi för!
 
På planet ner satt vi bättre än hem. Då hade vi en rad med bara två stolar vilket gjorde att vi inte behövde ha dåligt samvete för den tredje stackaren som fick stå ut med att få lite buffar och smällar uttdelade. På hemresan satt vi som vanligt med tre säten. TRÅNGT.
Men humöret var på topp och maja klarade både lyfta och landa galant. Hon talade om för alla på flygplatsen och hemma att hon skulle "åka Pippi" och när vi satt på planet så tyckte hon att vi skulle åka bilen istället. Att sitta still i knäet var trist och det är skönt att veta att nästa gång vi flyger sitter hon på en egen stol.
Annars var det mest mutor som gällde. Russin, fruktpåsar, kakor, godis... you name it. Allt var tillåtet. och det hela förflöt mycket smidigt.
 
Värmen här kommer vi :)

Kommentarer
Postat av: Martina

va skönt att allt flöt på så bra:) SÅnt är ju verkligen guld värt.

Hoppas ni haft de bra
kram

2012-08-13 @ 10:29:54
URL: http://beautywolf.blogg.se
Postat av: Anonym

kan du inte skriva lite mera om eran resa ni verkar verkligen ha haft de trevligt

2012-08-29 @ 08:19:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0