11/10 2011

Majas ETTÅRS dag.



Vi firade lillfröken helgen innan med kalas på både lördag och söndag. Kompisar o släkt kom och förgyllde majas dag. Det var jättemysigt! Vi åt tårta och muffins och Maja trivdes bra med stå i centrum (för ovanlighetens skull?) ;)

 

Väldigt spännande med ringarna Maja fick av kusinen med familj. Nu ligger dem dessvärre lite spritt under soffa och sådär... tur att vi snart ska flytta ;) Då kan hon ha dem på sitt rum sen, där de INTE kan hamna under saker hela tiden!



Ja, Maja FICK ha ballonger på sin födelsedag. Men jag hade helst unvikit det hela. fy för. Men dem var klart spännande! Fika fick man också. muffins o kex. tårtan blidde det inte av att Maja smakade på. Det får hon ta igen nästa gång ♥



Hästen som till en början var lite läskig fick hon av Sötaste Mickis o Matte. Nu är den rätt spännande och vänta bara tills hon har klurat ut hur man kliver på själv. Pussas kan den också göra. vilken mysig häst. :)


TACK ÄN EN GÅNG FÖR ALLA FINA PRESENTER OCH TREVLIGT SÄLLSKAP!


Kommentarer
Postat av: Mickis

haha.. vad söt hon är! :) <3

2011-10-15 @ 21:37:08
URL: http://michaelatollin.blogspot.com
Postat av: Mickis

btw.. kom inte ihåg om jag sa att det är en studshäst!? När hon bli äldre kan hon studsa omkring med den ;)

2011-10-15 @ 22:25:47
URL: http://michaelatollin.blogspot.com
Postat av: Hanna

Grattis till 1 år.

Även när ni har flyttat kommer det att ligga saker under soffan... av någon anledning så är leksakerna sällan i barnens rum. Inte hos oss i alla fall. Nu när de är två är det lite bättre, men så är även vi vuxna mycket i deras rum för barnen vill vara där vi är...



Lycka till med flytten

2011-10-16 @ 10:04:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0