men åh

Jaha, då var vi här igen... Vilken jävla följetång... NU tror vi på tänder... igen.. för etthundafemtioelfte gången...

Nu tuggar lilltjejen på en skalad kylskåpskall morot. så frenetiskt att det ser ut att hon aldrig fått mat. i underkäken buktar det upp en kulle och mitt i den är det som enn grop. Där i den där gropen kändes det att det satt nåt hårt.

i övrigt är vi rätt mentalt slut här hemma.

därför ska jag baka havreflarn och jag ska äta upp ALLA. själv.


i övrigt verkar iallafall urinvägsinfektionen ha gett med sig med pencillinet. inget mer ont vid kiss har vi kontaterat idag efter 5 timmar utan blöja. hon dränkte hela sängen och gav inte en min. Så det var ju bra. tur det finns "kissunderlägg". Ingen feber heller som härjar. och själva meducinen, ja sprutan nästan hugger hon efter med munnen och smackar förnöjt i sig. det är ju förståss också bra.




Kommentarer
Postat av: Ia

Vad ni fick det sjåigt! Tur ändå att hon är på bättringsvägen, även om ni går på knäna. Hör av er om ni vill ha hjälp med nåt. Kram

2011-05-22 @ 22:46:10
URL: http://soslivet.blogg.se/
Postat av: Fr

2011-05-23 @ 09:53:05
Postat av: Fru Eriksson

Nu är det säkert en tand på gång... så såg det ut på Joel när han fick sin.



Han har inte börjat krypa, men idag så ålade/hasade han fram över parkettgolvet efter en bil. Men det fungerar bara på golvet där han får tag med händerna... så fort han kommer till mattan är det stopp. Men nu vet han hur man kommer framåt i alla fall, så det är nog bara en tidsfråga innan det går fortare och bara stora saker är hinder.



Skönt att urinvägsinfektionen verkar ha gett med sig.

2011-05-23 @ 09:55:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0