...

Bor man på liten yta. Behöver man smarta lösningar. Då funkar det mesta. Vi har ett helt gäng med smarta lösningar här hemma för att barnet ska få tillräckligt med utrymme. Den bästa och kanske viktigaste har varit vår annordning till blöjor och grejs i badrummet, eftersom vi inte har plats med ett skötbord så har det blivit en bädd på tvättmaskinen och en praktiskt hylla vid sidan.

Nu är problemet dock ett faktum.

Hyllan har rasat ner och dragit med sig en bit kakel. därmed kan vi inte sätta upp den igen och vi kan heller inte (vill heller inte) borra nya hål där inne eftersom vi säkert redan får detta i nacken av Uppsalahem. Utan hyllan blir skötbädden LIVSFARLIG den fungerade ju som en "vägg" precis längs kanten på tvättmaskinen och nu blir det helt öppet! Maja snurrar och vänder sig och även om man står över henne så känns det allt annat än säkert där inne nu.
Får väl bli att byra blöjor i soffan hädanefter liksom och det känns ju rätt ohygieniskt.

Så nu står vi utan förvaring i badrummet, och utan möjlighet att fixa ny sådan. Jag är så jävlar förbannad för att inte tala om URLESS på det här. och vi återkommer ENDAST till samma sak som tidigare.

VI BEHÖVER MER PLATS!

Det är fan inte kul längre.


Kommentarer
Postat av: Mia

Vi bor också trångt så vår lösning är att byta blöjor i sängen (våran säng) Skötbädden ligger under sängen som vi tar fram vid blöjbyten och även en låda med blöjor och tvättservetter.

Vi har även en luktfri blöjhink i sovrummet som vi tömmer på kvällen.

Fungerar rätt så bra nu när han är liten.

2011-03-06 @ 04:27:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0