Tandsprickning!

Igår hade vi världens överjävligaste dag humörmässigt. Maja BARA gnällde och var ledsen och skulle bäras och skulle inte bäras och så vidare. Jobbigt för barnet, jobbigt för mamman.
Sen kom pappa hem och livet ljusnade i vanlig ordning.

Maja somnade på 9 minuter med mig bara sittandes på sängkanten det är en klar förbättring om man säger så. Hon bökar rundor och kikar upp då o då så att man är kvar sen somnar hon in på egen hand ♥ vi kör vår egen variant av fem-minuters metoden, fast utan panik-skrik. For now.

Hon sov gott och vaknade inte förren 02.30 men med ett gallskrik och hon ville inte ha flaskan inte nappen inte komma upp inte gosa hon bara var ledsen. vi rensade näsan och gav henne nässpray för den var heelt stopp.
Efter en liten stund med fortsatt jätteledset skrik så klingade "i"s ord om alvedon i öronen på mig och vi gav henne en supp.
Hon slappnade av efter en liten stund och somnade sött mellan oss.

I morse kände vi de första taggiga kanterna i underkäken. Tandsprickning here we go! på RIKTIGT nu då!
Och man undrar stilla hur många som är på g. HELA underäken är knölig och igår kom det lite blod i munnen på henne. ♥ hon är rätt kinkig till och från idag med. skillnaden, jimmy är hemma, skönt. och han ska så vara till ONSDAG!

ikväll ska vi grilla med My och Magnus o barnen. MYSIGT!

Kommentarer
Postat av: Therése

Känner igen det där, kul att de äntligen är på väg nu!!

2011-06-05 @ 14:18:41
URL: http://www.lifebytessan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0