Katastrofalt

dålig natt.
Maja har varit vaken varannan timme sedan klockan 00, sen tyckte hon att hon skulle bränna av världens bajsblöja klockan 05 (!) och efter det ansåg hon att det var morgon.


det finns för f*n bara dåliga och sämre nätter när det gäller den där damen, på åtta månader har vi inte fått sova en enda hel natt. när hon bara vaknar var tredje timme anser vi att det är en BRA natt. men det är för gudsskull inte en BRA natt. å hon äter ju inte längre om nätterna heller, hon bara vaknar.

åh!
blä!

Det är tur att hon är världens underbaraste på dagarna iallafall. och att hon är världens underbaraste på nätterna också. och alltid. Men hjälp vad jag skulle vilja sova. Bara en endaste hel natt. En liten.

en sak är ju säker. det är en prövning att ha barn. tålamodet prövas och prövas å prövas. & relationen likaså. Men det iallafall samtidigt som den stärks och förbättras och utvecklas! ♥


Kommentarer
Postat av: Anonym

Förstår att det är jobbigt, är lite i samma sits.

Här vaknas det 3 gånger per natt. Vi ger fortfarande mat när klockan är ca 3 annars så vaknas det oftare. Kan det inte vara så att hon behöver iallafall ett nattmål iallafall?

2011-06-19 @ 21:30:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0