Klingar av nu..

Fick ett "gör så här" sms av Ingela igår som förklarade i princip att det bara är att låta henne sova och att inte snåla med alvedonen. Skönt att få det på pränt för man har fasen inte en aning om hur eller vad man ska göra riktigt. När allt är för första gången liksom.

Lillan sov ett par timmar där igår efter den första alvedonen, sen när den började gå ur kroppen vaknade hon och åt och bytte blöja, då var febern uppe i 38,4 så vi gav henne en till supp alvedon, precis när vi gett den bestämde hon sig för att bajja såklart så jag fick snällt ringa till 1177 iallafall och fråga om vi skulle ge en till eller om den hunnit tas upp. Vi fick rådet att vänta 30 min och se om tempen gick ner eller ej. vi avvaktade närmare en timme och den gick snarare upp något så jag ringde tillbaka för att få ett OK :)

Lite bus och gos med pappa o mamma i sängen hanns med innan hon fick en till alvedon och mer mat, sen så somnade hon för natten i sin egen säng. Hon sov gott och vaknade vid 4. då var hon inget nämnvärt varm så hon fick bara mat och somnade igen. nu när hon vaknade hade hon 37.6 så lite feber men hon klarar sig fint utan alvedon. Benen verkar vara lite ömma men långt ifrån så som det var igår.

Så det har varit ett jobbigt dygn för vår lilla minsting. och hyfsat jobbigt för hennes föräldrar också. men nu vet man iallafall till nästa gång hur man ska tackla febern, man lär sig hela tiden. (fast hoppas ju klart att det ska slippas)

Idag blir det en mysdag hemma för pappan är ledig (imorron också!) Mys!

 


Kommentarer
Postat av: Martina

skönt att de gav med sig och att hon mår mycket bättre nu! JObbigt sånt där när de gäller sprutor och så dem blir så ledsna och mamma hjärtat blir lika ledset de.



jag har fotat lite här hemma som låtsas studio kan ju titta på bilderna och se om de är nått liknade du vill att jag ska fota Maja:)



hare gott hoppas vi ses snart och att ni blir friska

kram

2011-01-13 @ 19:48:53
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0