Klurigt!

Vet verkligen inte hur jag ska göra med det här med dagis till Majs.
Hon ska ju börja i feb 2012 men då bara gå tre dagar som det ser ut nu. Jag har ju bara plockat ut 2 och tre dagar i veckan hittils och det gör att vi kommer ha strax under 200 dagar kvar när hon börjar dagis! Därmed tänkte vi nog att vi ska vara lediga mån och fre. så strumpan slipper hela veckor på dagis med en gång. Skönt för henne skönt för oss :) och sen blir det lååånga semesterpass på sommaren! wiho!

frågan är då VAR majs ska gå på dagis. Känns galet ruttet om hon nu skulle börja här i Gottsunda nånstanns och bara hinna gå där i 5-6 mån innan vi flyttar.
Gaaah! tänk om man bara kunde veta hur livet ser ut om 1,5 år. Det är ju inte ens säkert att det blir nån flytt eller att det för den delen blir just Storvreta även om det där det som är drömmen. Eller jo, ATT det blir flytt är nog rätt säkert fresten på ett eller annat vis...

Hrm...

Ringde min kära mor tidigare för att bolla lite men rätt utan resultat. hehe, är det svårt för OSS att veta hur vi ska göra gissa om det då är svårt för HENNE att komma med nån lösning! Men det var väl värt ettt försök!


Kommentarer
Postat av: Jossan

Storvreta är bra :) Då kan vi leka :)

2011-02-16 @ 17:52:31
Postat av: emy

men du. heter det verkligen dagis? : )

2011-02-16 @ 18:33:50
URL: http://dontforgetyourcamera.blogg.se/
Postat av: Therese & Agnes

Vi har exakt samma problem. Det suger att man inte vet något!

2011-02-16 @ 19:27:36
URL: http://www.lifebytessan.blogspot.com
Postat av: Clara

Vi hade samma problem till vår stora tjej, hon fick gå ett halvår på dagis i stan medan vi byggde vårt hus och fick sedan byta! När dom är så små spelar det inte så jättestor roll för deras stora trygghet är mamma och pappa och de bygger inte vänskapsrelationer vid den åldern!! Vi gjorde så att Ellen fick gå till och med semestern och sedan fick hon vara hemma med oss i 2 månader och sedan börja på sitt nya dagis (ja jag säger dagis).. Det funkade super för oss!



Annars kan man ju skjutsa om man vet vart man ska flytta, våra kompisar flyttar till vårt område i vinter men deras lilla ska börja på dagis i augusti så de ska köra honom hit 4 månader, deras strategi är att då har han en trygg plats på dagis när de flyttar hit! kram Clara

2011-02-16 @ 19:57:07
URL: http://mistlee.blogg.se/
Postat av: Mia

Inte behöver du bekymra dig över förskoleplats redan.

Vet att vissa ställer dem i kö tidigt men det är helt onödigt. Det är ju inte först till kvarn som gäller.

Vänte till i höst med att fundera över förskola, då kanske du vet mera hur framtids boendet kommer se ut.

2011-02-16 @ 20:56:15
Postat av: Micha- Mamma till Leah

Nämen va underbart snällt av dom :) ja vi vill också resa med vår tjej så de blir förhoppningsvis nån sista minuten resa i vår :)



Hoppas er kväll har varit trevlig!

2011-02-16 @ 22:12:15
URL: http://Michahatfield.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0