Babysim

Nu börjar det bli dags för babysim för lillsnorpan. jag är supersugen och skulle så gärna vilja gå på Linnéas simskola på samariterhemmet inne i stan, hade varit så bra för det är nära till buss och så om vi av nån anledning inte kan båda nån söndag. 7 veckor är en kurs och kostar *drar efter andan* 1495:- då får alla tre bada och de verkar ha ett verkligen bra upplägg med målsättningar och "kurser" även för oss föräldrar om bans vattenvana. Det är ju så viktigt och Maja älskar ju att bada! Ska se hur ekonomin ser ut nu och sen blir det till att anmäla oss!

Sim sim Sim :D

Kommentarer
Postat av: Carro

Sv: Så snällt sagt!

Jag är likadan med Nova-Lee & hennes pappa, vill gärna kolla "så allt går rätt till", haha. Detta trots att jag VET hur duktig han är. Men sen vet jag också, att han inte alltid håller på rutinerna som vi (eller jag :P) har byggt upp i Nova-Lees liv, vilket jag ändå tror är ganska viktigt.



Ohja, jag vet hur viktigt det är att prata. Men någonstans så tappade jag tålamodet & blir numer bara arg för allting :P Jag antar att det blir lättare sen när jag slipper pluggandet.

KRAM!

2011-02-23 @ 07:10:40
URL: http://carrox.blogg.se/
Postat av: Clara

Oj jösses vad dyrt, jag tyckte att vårt var dyrt som kostade 800kr för 8 gånger! MEN det är värt pengarna att få lära barnet att hålla andan om det hamnar under vattnet! Det ger en några extra sekunder att få upp det utan att det drar ner vatten i lungorna!! kram

2011-02-23 @ 12:46:06
Postat av: Apans mamma

Klart Maja ska gå på sim-sim! Papporna får mindre bira till helgen bara ;)

Vi ska gå på Linneas, torsdagar på dan - please join us!

2011-02-24 @ 17:20:45
Postat av: Apans mamma

Klart Maja ska gå på sim-sim! Papporna får mindre bira till helgen bara ;)

Vi ska gå på Linneas, torsdagar på dan - please join us!

2011-02-24 @ 17:22:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0