Dags att införa rutiner här hemma

..rutiner på riktigt...

SÖMN:
Nu har vi bestämt att lägga Maja i sin egen säng VARJE gång hon somnar. Från klockan 18.00 får hon inte sova förren hon somnar för kvällen och kväll är det klockan 21. då ska vi gå in med henne i sovrummet, ta kvällsmålet där inne och sen lägga över henne i SIN säng. Sen får hon ligga där så sitter vi brevid och gosar och söver henne.
förmodligen kommer hon väl att skrika som en stucken gris de första nätterna men det är ju för hennes skull!
Nu sover hon ju bara kortare stunder och är mest kinkik när hon är vaken eftersom hon ju är trött. hon har fått sova där hon somnat och oftare och oftare blir det i famnen på oss. klart hon får sova där ibland sen men ju måste vi få lite ordning här hemma!


MAT:
Nu har Maja fått 90 ersättning och 30 bröstmjölk i nästan en vecka. Det gav det resultat vi ville :) hon äter mer sällan och då äter hon nästan hela flaskan! Det där småätandet är det nästan slut på och hon är mätt och nöjd längre stunder. så maten har vi pejl på nu känns det som. och Miniform funkar skitbra! hennes mage är i ordning igen! det är skitskönt, det blev ju ett bakslag där när vi precis gett henne den nya blandningen, men det gick över på ett dygn iallafall!


Hårda bud och jag tror nog att mamman kommer vilja backa när liten har skrikit sig trött och vilja ta upp henne´och låta henne sova i famnen istället. men nej nu ska vi verkligen FÖRSÖKA!

Återkommer på fronten... :)

Kommentarer
Postat av: Linda

hej

kika gärna på tävlingarna i min blogg7*presentkort 300 kr från Bamba

*skummpasta

2010-11-25 @ 21:10:02
URL: http://www.lindisen81.blogspot.com
Postat av: sofie

svar: HÖR AV ER!!! :D annars gör jag det hoho

2010-11-25 @ 23:01:33
URL: http://sofieliden.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0