Utskriven och hemma

Jodå det blev infektion igen, fick komma in snabbt som attans och vätska via dropp. blev till att ta om en massa prover och vänta på en säng på avdelningen. efter cirka 4 timmar i lilla lilla rummet nere på infektionsakuten fick jag komma upp till röntgen och kolla magen med ultraljud. dem hittade iallafall ingen bildtarm, efter det fick jag ett rum och insåg att jag skulle stanna över natten.

jimmy kom upp efter han slutat och Tina höll mig sällskap, skönt det. kvällen och natten var helt överjävliga det värsta jag varit med om! droppslangar som stasade och trasslade in sig överallt. mage som gjorde hysteriskt ont, alldeles ensam. det var nog det värsta. att känna sig så utelämnad och liten. fy!

natten gick iallafall och jag fick sova mer än vad jag gjort på hela helgen. vid sex väcktes jag för nya prover sen gick det ju inte att somna om. såg att droppet tagit slut och att det sprunigt upp blod i slangen samt att det började l'cka så smått vid sticket. pallrade mig in på toa och tuppade av där inne! trodde verkligen inte att jag skulle få åka hem idag.

ytterligare ett par droppåsar senare och ett par undersökningar plus att jag dessutom fick behålla både frukost och lunch gjorde att jag fick en tid till gyn och efter det fick jag åka hem.


Som sagt dessa dagar har varit de jävligaste nånsin och jag hoppas jag aldrig behöver göra om mer sjukhus, på det här sättet iallafall. (Nästa gång får man iallafall något fantastiskt med sig hem). jag är sjukskriven resten av veckan dels i väntan på att ett par provsvar skall komma dels för att jag verkligen verkligen onte skulle orka jobba. är så matt i kroppen och blir anfådd av minsta lilla! men jag är iallafall på bättringsvägen.

och jag har en fantastisk sambo som har hjälp mig och varit helt underbar i allt detta jobbiga. behöver nog inte ens påpeka hur mycket jag älskar honom och vilken bra pappa han kommer bli!


Kommentarer
Postat av: Porn

Very nice site. Well laid out.

2011-11-25 @ 08:32:45
URL: http://porn.blogbow.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0