NU är vi med kombi

var förbi bilhandlaren idag igen. Provkörde en sista gång och åkte ut till Matte och sa hej. Sen åkte vi tillbaka, skrev på papper och bestämde att bilen skulle komma till oss på Torsdag. Klockan 4. UNDERBART! Lite synd om Nissan nu bara som blir deporterad till Pettersson-Bergers väg, men det får bli straffet för hon har gått sönder så mycket och därmed kostat oss åtskilliga tusenlappar. Uscha!

Den nya bilen är pigg och fräch. Jimmy är tyvärr inte det. Han tempade 38,2 när vi kom hem och ligger och ser sådär feberynklig ut i soffan :-( Jag hoppas VERKLIGEN att det inte är nåt som kommer hålla i sig för då blir det svårt att ha födelsedagskalas här på lördag. Kanske ska ringa märta och kolla om vi kan husera hos henne istället... tråkigt hade det varit men iallafall... jag vill ju träffa tejjerna. och Marre kommer ju också!

Nu börjar det bli CP-långt inlägg som man inte orkar läsa iallafall! Imorron ska vi ut på roligheter med jobbet för att fira Karin och Jossan som är nygifta och allt! yey!



Ja som sagt, nu sätter vi punkt           .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0