Nej nu får jag bannemig sätta fart


Detta är ju inte klokt. Älskling undrade om det kanske var så att jag hade resfeber. Hrm. Kanske det. Kanske är därför jag inte får tummarna loss. Fast det låter inte speciellt rimligt när jag tänker på det. Nu SKA jag iallafall börja packa. och Sätta upp en extra hylla i garderoben. Jimmy släpade hem den från jobbet för typ hundra dagar sedan och den har stått i förrådet tills nu. NU ska den upp. och samtidigt som jag organiserar där så ska jag PACKA.




Kommentarer
Postat av: Emma

Jag vill åka iväg igen!! Ska vi åka till Thailand någon gång i livet kanske? Dricka drinkar, sola och bada, mata apor med bananer...det låter väl nåt?

2009-02-24 @ 15:21:50
Postat av: Anonym

En sak till! Om ni vill ha fler katter så kan jag garantera att det finns i Tunisien! För i Marocko fanns MASSA. Det var bara att plocka på sig från gatorna, hur många man ville...ingen verka bry sig å de hade inga halsband nån av dem! Ett minus var ju att katterna där är så satans smala. Men det kan man ju ändra på. Ta med en stor extra väska.(här är det ju faktisk ett plus att de är så smala, då får fler plats i väskan)..tror de kan gå som handbagage..nån kanske kan sitta i cockpiten? Kostar nada isf!!

2009-02-24 @ 15:31:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0